Tecnomatix BOP мениджър

WEB базираният BOP (Bill Of Processes)  софтуерен мениджър осигурява достъп до спецификацията на производствените операции и данните за тях, включително 3D визуализиране на детайлите за механична обработка, ресурсите и останалата технологична информация .

Това приложение позволява на инженерите в производството да преглеждат, анализират и споделят информация за продуктите и технологичните процеси.  BOP мениджърът на Tecnomatix Ви дава достъп до тази информация чрез стандартен уеб браузър. Уеб базираният BOP мениджър осигурява защитен он-лайн достъп до хранилището за производствени данни и позволява лесно използване на навигацията чрез проекти и информация за процеса.

Решението предлага уеб базирана среда за преглед, управление и споделяне на цифрова производствена информация. може да бъде визуализирана подробна 3D информация за производствените съоръжения и продукти, както и последователности от технологични процеси, онагледени с Pert диаграми.

 

Резултат с изображение за tecnomatix bop

 

BOP мениджърът на Tecnomatix предоставя Он-лайн отчети с подробна информация, осигуряваща общ преглед на текущото състояние на технологичното планиране. Докладите могат да бъдат персонализирани съобразно изискванията на клиентите.


SIEMENS Tecnomatix

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD