VPHybridCAD

vphybridcad_logotop_frame

VP Hybrid CAD, разработка на германската компания Softelec включва линия от международно признати софтуерни решения с успешна история в последните 18 години. Решенията от тази продуктова линия са предназначени за обработка на сканирани хартиени чертежи и карти в CAD среда.  VP Hybrid CAD е Номер 1 в хибридното растерно-векторно редактиране (Reprographics), с текущо инсталирани на 20,000 работни места по целия свят.
 
За всички решения на VP Hybrid CAD Вие можете да направите избор - да работите с тях вътре в AutoCAD или да ги стартирате самостоятелно. Предлагат се „плаващи" лицензии, без допълнително заплащане за това.

По желание на потребителя, допълващият модул „Power OCR" предоставя прецизно разпознаване на сканиран текст на множество езици. Поддръжката на цветни и в сивата скала чертежи в един ясно структуриран работен поток гарантира резултат, надвишават очакванията на потребителите и възможностите на конкурентните решения.


Работния поток включва следните ясни стъпки:

 • function 01 edited 2Сканирате
 • Почиствате сканираното
 • Редактирате/променяте/проектирате
 • Конвертирате от растер към вектор (R2V)
 • Разпознавате текстови полета (OCR)
 • Растеризиране
 • Архивирате
VP Hybrid CAD включва:
 • VPstudio - Това е най-развития софтуерен продукт от висок клас за разстерно редактиране, хибридна обработка, и конвертиране към вектор. Поддръжката на черно/бели, в сивата скала и цветни чертежи и карти покрива всички възможни нужди за обработки, оптимизиране или преобразуване на разстерни изображения. От много години, VP Studio поставя световните стандарти в тази област! 
 • VPstudio mono - Това е бюджетно изгоден еквивалент на пълното VPStudio, предназначено за растерна обработка само на черно/бели (bitmap) изображения. За пълните възможности, вижте VPStudio. 
 • VPlite - Това е бюджетно изгоден еквивалент на пълното VPStudio, предназначено за растерна обработка само на черно/бели (bitmap) изображения с размер до формат А2 (C-size). За пълните възможности, вижте VPStudio. 
 • VPraster - Пълно растерно и хибридно решение, развито далеч отвъд стандартните функции. Удивителни възможности за директно редкатиране на растерни обекти, вкл. ревизии на растерен текст, географски трансформации с висока точност, диалогово следене на линии, растеризиране и разделяне/редуциране на цветови таблици са между множеството опции на този наистина професионален инструмент за редактиране. За допълващо автоматично конвертиране от растер към вектор и векторизация на цветни изображения вижте VPstudio mono или VPstudio. 
 • VPraster edit - Бюджетно изходен растерен и хибриден редактор за бързо почистване на сканирани изображения, корекции и мащабиране, с поддръжка на растерен AutoCAD формат с Raster DWG. За допълващо директно редактиране на растерни обекти, цветни функции, географки трансформации, вектор към растер или композиране на чертежи, вижте  VPraster. 
 

Допълващи продукти

Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD