За SIEMENS PLM Software

 

Siemens Digital Industries Software е водещ световен доставчик на софтуерни решения за автоматизация на проектирането и производството, управление на жизнения цикъл на продукта (PLM) и управление на производствените операции (MOM).  

Siemens Digital Industries Software има повече от петнадесет милиона лицензирани работни места в над 140 000 фирми клиенти по целия свят. Вижте историите на този успех ...

Водени от дълбокото разбиране за това какво е необходимо за проектирането и производството на успешни продукти, като партньор на Siemens PLM Software ние доставяме на промишлеността софтуерни решения, които помагат на компаниите да постигат устойчиво конкурентно предимство чрез въвеждане на  иновации, които имат значение.

Чрез размиване на границите между индустриалните домейни - както във физическия, така и в дигиталния свят - ние предлагаме технологиите на Siemens Digital Industries Software за утрешния ден за нашите клиенти - днес.

Защо Siemens? 

Холистичен цифров близнак. Размиваме границите между индустриалните домейни, като интегрираме виртуалния и физическия, хардуерния и софтуерния, дизайнерския и производствения свят. Нашият цялостен дигитален близнак дава възможност за цялостно цифрово преобразуване в отделни и преработващи индустрии.

Персонализирани и адаптивни. Ние предлагаме гъвкави и мащабируеми приложения за нови начини на работа. С прозрения и данни можем да прогнозираме и адаптираме продуктите към бъдещи нужди, позволявайки ви възможността да посрещнете бързо променящите се предпочитания на потребителите.
 
Отворена, модерна, гъвкава екосистема. Достъпът до разнообразна област от технологични партньори в отворена екосистема ви дава възможност да надградите инвестициите си. Ние предлагаме бързи услуги за разработване на приложения заедно с работещи в "облака" и свързани с "облака" продукти.

Допълващи продукти

Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD