Блог

SpaceCAD влезе в адитивните технологии!

SpaceCAD влезе в адитивните технологии!

SpaceCAD произведе първият метален възел със собствения 3D принтер за метал!

 

Производствените и професионални 3D принтери за метал на 3D Systems произвеждат прецизни метални възли и детайли с комплексна геометрия директно от 3D CAD модел в компютъра - без нужда от инструментална екипировка, без CNC механична обработка и леене, без електроди и ерозия!

С производствените принтери на 3D Systems за твърди пластмаси, термопластични полимери и восък, Вие реализирате икономии на време и ресурси за производство на дизайнерски и функционални прототипи, малки серии и продукти за крайни приложения.

Разгледайте свободно страниците на нашия специлизиран сайт, поръчайте Ваши детайли за 3D печат и не се притеснявайте да ни потърсите за въпрoси, коментари и предложения!


Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD