Блог

Първата 3D CAD система с вграден изкуствен интелект!

Първата 3D CAD система с вграден изкуствен интелект!

През 2007 година SIEMENS обяви революционната Синхронна Технология, която замени традиционното моделиране с опорни скици, фючъри, история и дърво на построението с директно параметрично проектиране, базирано на интелигентно управление на моделите чрез разпознаване на конструкторския замисъл и директно манипулиране чрез операции върху неговите лица и размери.

В Solid Edge със Синхронна Технология, интелигентността на дизайна е пренесена от модела директно в интерфейсa на CAD системата, и тя не преизчислява моментално модела при всяка негова редакция - без опорни скици и без дърво на построенията, за драматично по-висока производителност, без загуба на контрол върху дизайна! 

Сега, потребителите на Solid Edge могат да изпълняват 3 пъти повече проекти,  за 3 пъти по-кратко време с 3 пъти по-малко инженери!

Как помага Синхронната Технология в Solid Edge? Solid Edge прави неща, които другите 3D CAD системи в средния клас не могат:

  • Чете директно съществуващи 3D модели 2D чертежи от SOLIDWORKS и всички разпространени 3D CAD системи 
  • Директно моделира геометрични обекти без 2D опорни скици и без история на построенията на тела със Solid геометрия и метални листове
  • Редактиран тела със Solid геометрия и метални листове чрез директно манипулиране на групи лица
  • Променя управляващи размери в произволни сечения на модела, без нужда от опорни 2D скици и преизчисляване на дърво на построенията
  • Редактира директно и параметрично чрез автоматично прилагане на зависимости към геометричните характеристики на детайла, без нужда от управляващи 2D скици и преизчисляване 
  • Редактира директно детайли от Solid геометрия и метални листове вътре в асемблирания модел, без нужда от управляващи 2D скици и преизчисляване на дърво на построенията...

Ако SOLIDWORKS е вашето минало и настояще, вижте защо SIEMENS Solid Edge e Вашето бъдеще на тази връзка ... 


Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD