Блог

Siemens PLM Software представи NX CAM Post Hub

Siemens PLM Software представи NX CAM Post Hub

Siemens PLM Software представи NX CAM Post Hub – beta версия на нова WEB платформа за по-лесно търсене и предлагане на налични постпроцесори за NX CAM.

 

WEB pлатформата дава възможност на потребителите на NX CAM да изпробват тестови детайли с нов машинен комплект, преди да решат дали един наличен постпроцесор е най-подходящият за тях. За да направи това, потребителят трябва да качи данните и тестовият детайл на сървъра на Siemens PLM сървъра, и след това може да пост процесира NX CAM програмата си с един от многото машинни комплекти и пост процесори, налични в библиотека на SIEMENS директно от неговия уеб браузър, без да е необходимо да ги инсталира към NX CAM.
SIEMENS предлага както безплатни, така и комерсиални решения чрез Post Hub. Ако сте намерили подходящия постпроцесор или машинен комплект, Вие ще видите данните за контакт с неговия автор, и можете да се свържете с него, за да го придобиете.
В настоящия момент SIEMENS не предлага директни продажби чрез Post Hub - целта е да той да свързва потребители, които търсят постпроцесори с такива, които ги предлагат. С NX CAM Post Hub ще може да тествате възможно най-много съществуващи пост процесори, преди да решите кои точно да заявите. Понастоящем SIEMENS кани всички заинтересовани потребители да изпробват бета версията на Post Hub, за да дадат отзиви и препоръки.
Наред с това, SIEMENS кани и доставчици на съдържание, за да добави техни решения към новата платформа. В допълнение към тази статия SIEMENS предоставя изчерпателна информация, вкл. ръководство за стартиране, както и необходимите потребителски функции на NX, за да я изпробвате сами. Цялата статия и линковете за download са на този адрес:

https://community.plm.automation.siemens.com/t5/News-NX-Manufacturing/Try-out-our-new-post-processor-online-service-NX-CAM-Post-Hub/ba-p/402970 


Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD