Блог

Кой е водещият играч по пътя към ИНДУСТРИЯ 4.0?

Кой е водещият играч по пътя към ИНДУСТРИЯ 4.0?

„Лице в лице“ с главният изпълнителен директор на Siemens PLM Software Tony Hemmelgarn.

Кой днес e водещият играч в софтуера за разработка и производство на продукти?

Една гледна точка сочи Siemens като добър кандидат за това. Но кое е това, което поставя Digital Factory - поделението на Siemens, от което Siemens PLM Software е част, в тази позиция? Има много допринасящи фактори за тази оценка - широкото PLM портфолио на Teamcenter, наличието на решения за автоматизация като Simatic (MES) и портала за тотално интегрирана автоматизация (TIA). Съществува е и фактът, че Сименс, като най-голяма инженерна компания в света произвежда премиум продукти. "Това е огромно предимство. Ние разработваме и произвеждаме неща и от това научаваме много. Например, какво е необходимо, за да има изцяло цифровизирана фабрика", казва новият изпълнителен директор и президент на Siemens PLM Software Тони Хеммелгарн в репортажа на PLM TV News. 
Дигиталните близнаци са в центъра на идеята за Индустрия 4.0. и концепцията за цифрова фабрика на Сименс. Ключът е да се създаде цифрова двойка по цялата верига на стойността. Това позволява на дизайнерите, инженерите и операторите да си сътрудничат в напълно виртуален свят, където могат да проектират, симулират и итерат върху продукта. Идеята за цифров близнак се състои не само от продукта, но и от фабриката, производствените процеси, оборудването и логистичните системи.

Прочетете цялото интервю тук (PDF) ...


Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD