Блог

SIEMENS - цифровото предприятие с дигитални двойници

SIEMENS - цифровото предприятие с дигитални двойници

csm industrie 40 3b05e0977cДнес производствените компании се сблъскват с огромни предизвикателства

SIEMENS Digital Enterprise Suite позволява на производствените компании да оптимизират и дигитализират целия си бизнес процес, безпроблемно интегрирайки веригата от под-доставчици. Процесът на дигитализация може да започне от проектирането на продукта, и да се разпростира постепенно в зависимост от текущите нужди на производството и логистиката.

 

Вижте целия материал за SIEMENS Digital Enterprise Suite на тази връзка ...

SIEMENS MindSphere позволява да се анализират продуктите, процесите и производствените ресурси директно в производствения процес, за да се възстановят оптималните взаимодействия в цялата верига на стойността.


nx cam1 web


Отговорът на Siemens към Industrie 4.0

Специфични решения, специфични продукти, специфични предимства - SIEMENS Digital Enterprise Suite дава възможност на цифровите предприятия да създадат дигитален образ на всички вериги за създаване на стойност. Полученият интелигентен модел за данни (цифров близнак) дава възможност за идеи и оптимизация във виртуалния свят и рационализира процеса на реализиране на идеите.

Вижте целия материал за SIEMENS Digital Enterprise Suite на тази връзка ...

Digital Enterprise Suite - уникалното портфолио на SIEMENS за цифрова трансформация

 

7383 02 holistic approach end customer light backgrounds srgb

Digital Enterprise Suite предлага интегрирано портфолио от софтуерни системи и технологии за автоматизация на дискретни индустрии за безпроблемна интеграция и цифровизация на цялата верига на добавената стойност, включително с веригата от под-доставчици. Резултатът от това е перфектно цифрово копие на веригата за създаване на стойност - Digital Twin. Симулацията, тестването и оптимизацията в напълно виртуална среда позволяват по-малко време за пускане на пазара, повишена гъвкавост, качество и ефективност.

 

7383 02 des grafik abstrakt en

С помощта на Digital Enterprise Suite Siemens интегрира управлението на данните за жизнения цикъл на продуктите (PLM), управлението на производствените операции (MOM), тотално интегрираната автоматизация (TIA) - всички базирани на платформата за сътрудничество на Siemens - Teamcenter и свързани със SIEMENS MindSphere, oперационна система за Интернет на нещата (IoT).

Вижте целия материал за SIEMENS Digital Enterprise Suite на тази връзка ...


Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD