Блог

Безплатен тест на продукти от SIEMENS Tecnomatix

Безплатен тест на продукти от SIEMENS Tecnomatix

Siemens предлага безплатно 30-дневни тестове на своите софтуерни продукти RobotExpert, Plant Simulation и Jack Human Simulation, без никакво задължение за закупуване.

 

За да сте сигурни, че тестването ще бъде приятен процес, ние ще ви изпратим съвети как да се справите по време на пробния период и ще ви дадем достъп до технически форум, където можете да потърсите помощ и да си взаимодействате с нашите експерти или други членове на форума, когато се научите да използвате софтуерните решения на Tecnomatix.

Tecnomatix RobotExpert - Софтуер за симулация и програмиране на роботи 

Резултат с изображение за tecnomatix robot expert


RobotExpert е леко за работа решение за триизмерна робот симулация и офлайн програмиране на индустриални роботи. С интуитивния си потребителски интерфейс на Windows, пробната версия на RobotExpert ще ви помогне да извършвате офлайн програмиране и системна проверка на роботи от всички големи доставчици. Ще имате достъп до всички команди и функции, за да проучите и внимателно да оцените възможностите на софтуера. 


Tecnomatix Plant Simulation  - Софтуер за производствена симулация

Резултат с изображение за tecnomatix plant simulation

Plant Simulation е 3D, обектно-ориентиран софтуер за симулиране на дискретни събития, който ви позволява бързо и интуитивно да създавате реалистични логистични симулационни модели на производството. Също така можете да извършвате сложен анализ на производството, като използвате съвременни статистически инструменти. Ще научите как софтуерът за симулиране на производството може да ви помогне да подобрите потока на материалите, ефективността на производството и енергийната консумация в цеха. Можете да създавате интерактивно симулационни модели, като използвате предварително дефинирана библиотека от фабрични и логистични обекти, да редактирате параметрите на обекта и да използвате всички налични аналитични инструменти. Това пиложение включва също възможности за 3D визуализация и анализ на енергийната ефективност.


Tecnomatix Jack - Софтуер за симулации с модели на хора 

Резултат с изображение за tecnomatix jack

Джак е десктоп-базиран, 3D софтуер за моделиране и симулация на хора, който ви позволява да проектирате, симулирате и оптимизирате вашите човешки операции. Можете да проектирате дигитални двойници на процеси с виртуални хора, и да извършвате ергономичен анализ. С тази безплатна 30-дневна пробна версия можете да научите как Джак може да ви помогне да постигнете значително спестявания на време, като разкриете потенциални проблеми с човешките операции, свързани с дизайна на продуктите и процесите в началото на жизнения цикъл на продукта. Можете да оразмерявате човешките си модели, за да работите с целевата си популация, като използвате предсказуемата технология на Task Simulation Builder.


Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD