Блог

SIMATIC IT UADM - MES за Дигитални Фабрики с дискретно производство

SIMATIC IT UADM - MES за Дигитални Фабрики с дискретно производство

СпейсКАД ООД, фирма от ДАВИД Холдинг започна предлагане на SIEMENS SIMATIC IT UADM - водещо MES решение за оперативно управление на дискретни производства, част от Manufacturing Operation Management (MOM) портфолиото на SIEMENS.

 

Вътрешния капацитет на екипа на СпейсКАД, допълван от ERP и IoT екипите на ДАВИД Холдинг и специализираният екип за MES решения на SIEMENS, наред с натрупаните до момента знания и постижения при внедряване на комплексни софтуерни решения в областите ERP, PLM и ИНТЕРНЕТ НА НЕЩАТА (SIEMENS MindSphere) гарантират на потребители, търсещи дигитализация на производствения процес предсказуеми процеси при проучване на нуждите и средата, проектиране на MES решение, внедряване и поддръжка на потребителите.  

SIMATIC IT UA e уникално решение за управление на Дигитални Фабрики (DF), покриващо всички основни изисквания на Индустрия 4.0:

  • Интеграцията с TEAMCENTER - мощният софтуер на SIEMENS за управление на жизнения цикъл (PLM) позволява развитието и оптимизация на нови продукти в изцяло виртуална среда
  • В реалния свят на производството, концепцията за напълно интегрираната автоматизация (TIA) гарантира ефективността и оперативната съвместимост на всички компоненти на производствената автоматизация.
  • За фазата на управление на производството, Siemens осигурява цялостно портфолио от решения за управление на производствените операции (MES/MES/MOM), чрез свързване на PLM и автоматизацията, за даване възможност на клиентите да прилагат стратегии за пълното дигитализиране и интегриране на жизнените цикли на техния продукт.

Чрез моделиране, подреждане, управление и проследяване на производствените процедури, SIMATIC IT за Дискретно Производството увеличава видимостта и управлява прозрачно всички операции в производствения процес:

  • Затворя, подравнява и синхронизира съответствията между конструктивния замисъл и производство на продукта
  • Позволява въвеждане на инженерни изменения в конструктивната документация при вече започнало производството на продукта
  • Ръководи оператора, за да гарантира своевременно и правилно изпълнение на производствените процеси
  • Осигурява проследимост, родословие и видимост на незавършената работа (WIP), които са от съществено значение за разбирането на текущото състояние на производството и вземане на решения.
  • Позволява по-ефективно управление на несъответствията чрез обвързване на персонални предписания за процесите на преработка.
  • Подкрепа за мобилност, тъй като може да има широк набор от устройства използвани като клиенти.

Вижте повече за SIEMENS SIMATIC IT UADM на тази връзка ....


Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD