Блог

Solid Edge 2019

Solid Edge 2019

 На Siemens PLM Connection Americas 2018, Siemens обяви последната версия на  Solid Edge – 2019, портфолио от достъпни, лесни за използване софтуерни инструменти, които включват всички аспекти на процеса на разработване на продукти, включително механичен и електрически дизайн, симулация, CAM за производство, техническа документация и управление на данните.

 

Solid Edge 2019 добавя най-добрите в световен мащаб технологии за проектиране на електрически и печатни платки (PCB), нови възможности за управление на изисквания, напълно интегриран симулационен анализ, най-новите, доказани в последните 30 години CAM инструменти за производство с конвенционални CNC машини, поддръжка на адитивни производствени процеси с 3D принтери, и  безплатно, сигурно сътрудничество в облака.

Разширеното портфолио дава на клиентите нови мощни средства да реализират иновации, като се възползват от технологията на „дигиталните двойници“  "от край до край".


Solid Edge 2019 осигурява средства за разработка на продукти от следващо поколение за днешните инженери. Най-добър в своя клас за проектиране на електрически инсталации и печатни платки. С напълно интегриран симулационен и с най-новите CAM инструменти за традиционно и адитивно производство. Нови възможности за управление на изискванията. И безплатно, сигурно сътрудничество в облака.

  • Механичен дизайн от следващо поколение
  • Проектиране на електрически/електронни PCB системи
  • Висок клас CAM за производството
  • Разширени FEM/FEA и CFD симулации
  • Модулно проектиране на тръбопроводи и химическо оборудване
  • Разширени технически публикации
  • Управление на изискванията
  • Solid Edge портал

Заредете подробно описание тук ...


Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD