Блог

С NX CAЕ Graham Packaging съкращава производствения цикъл с 20%!

С NX CAЕ Graham Packaging съкращава производствения цикъл с 20%!

Graham Packaging е световен лидер в проектирането, производството и продажбата на поръчкови пластмасови съдове. Graham Packaging работи с  екип от над 8,200 служители в 97 завода в 15 страни в Северна Америка, Европа, Южна Америка и Азия. 

 

Използвайки NX CAE, Graham Packaging постигна редица предимства, намаляващи себестойността, включително намаляване на времето, необходимо за промяна на формата от 3 минути на кухина до 1 минута на кухина; намаляване на ревизиите на вложките за врата от 2 или 3 на 0 или 1, намаляване на времето на цикъла с 20% и спестяване на 6 седмици тестване с 1 седмица симулация.

"Използвайки NX Thermal и NX за анализ на потока само в матрицата, спестихме 2 млн. долара, като намалихме разходите и намалихме броя на ревизиите", казва Травис Хънтър, инженер по процесите и водещ анализатор в Graham Packaging.


Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD