Блог

NX Mold Wizard ускорява до 5 пъти дизайна на матрици

Intelligraph Plastic injection mold design

NX Mold Wizard на Siemens прилага подредена автоматизирана технология за оптимизиране процеса на проектиране на матрици, осигурявайки нива на производителност, които драматично превъзхождат традиционният CAD софтуер.

С предлагането на структуриран работен процес, базиран на експертни знания и най-добри практики, автоматизация на специфичните за матрици стъпки на проектиране и библиотеки от стандартни компоненти, NX Mold Wizard осигурява подреден стъпков процес, който интегрира сложните елементи на технологията за проектиране на матрици в автоматизирана последователност от логични операции.

Mold Wizard е изграден върху NX, най-мощната в бранша CAD система за разработване на продукти. В резултат на това, инструментите за моделиране геометрията на детайлите, създаването на делителни повърхности и автоматичните актуализации при промяна в геометрията на отливката са  най-стабилните в индустрията.

Capture


По-малко способните CAD системи могат да се справят отделни детайли и матрици. NX Mold Wizard може да се справи и с най-трудните задачи.

В България, NX Mold Wizard е отлично приет и широко използван от във водещите български производители на формообразуващ инструмент като Интехна, Гуала Кложърс България, Готмар и много други.

 
Вижте подробно работния поток и функциите на NX Mold Wizard тук …

 


Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD