Блог

Роботи KUKA сортират по 3000 кръвни проби на ден

Университетската болница в Олборг, Дания, е най-голямата болница в региона на Дания в Северен Ютланд. Всеки ден до 3000 проби от кръв пристигат тук в лабораторията. Те трябва да бъдат тествани и сортирани - отнемащ време и монотонен процес, който се извършва ръчно досега.

Университетската болница вече разполага с автоматизирана процедура - базирана на KUKA роботи система и интелигентни транспортни кутии гарантират качеството на пробите, и показват как работните процеси в болниците могат да бъдат опростени чрез автоматизация.

Това оставя на специализирания персонал повече време за пациентите - което може да бъде предимство, особено във време на недостиг на специалисти или във време на интензивен стрес за болниците. LT Automation and Intelligent Systems са разработили роботизирана система с транспортни кутии за автоматично проверка и сортиране на кръвни проби в университетската болница в Олборг. Инсталирани в системата за сортиране за и два робота KUKA.

Blood sample handling University hospital Aalborg

„Искахме да автоматизираме този процес, за да облекчим тежестта върху нашите служители“, обяснява Анебирте Бо Хансен, ръководител на отделението в университетската болница в Олборг. „Освен това търсехме решение за подобряване на мониторинга на качеството и температурата на кръвните проби.“ Две местни компании участваха в автоматизирането на процеса на сортиране на кръвни проби: LT Automation A / S проектира и внедри роботизираното решение. В  системата за сортиране бяха инсталирани два робота от серията KUKA KR AGILUS.

Вижте цялата статия на тази връзка ...

 

Вижте повече за KUKA роботите тук ...

 


Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD