Всички новини

архивни публикации

Siemens Digital Industry Software и Sandvik стартират стратегическо партньорство

Siemens Digital Industry Software и Sandvik стартират стратегическо технологично и бизнес партньорство, насочено към ускоряване на дигиталните иновации при техни потребители, произвеждащи детайли.
Сътрудничеството включва комбиниране на експертизата на двете компании в софтуерните технологии и установяване на дългосрочно сътрудничество в областта на механичната обработка на метални детайли.
Партньорството между двете компании ще позволи на потребителите за ускорят дигитализацията на производствените процеси чрез осигуряване на тясна интеграция и оперативна съвместимост между TDM Systems и Metrologic Group на Sandvik, от една стрна, и Siemens NX CAM, NX CMM и Teamcenter Manufacturing Resource Library (MRL), от друга.
В резултат на това, клиентите на Siemens ще получат разширен достъп до развитите възможности за автоматизирано управление на инструментите в TDM Systems, наред с 3D методите за измерване, предлагани от Metrolog X4 by Metrologic Group.
Наред с това, това сътрудничество между Siemens и Sandvik ще насърчи по-широкото използване на производствените данни, измерването на качеството, и наблюдение състоянието на машините и инструментите. Анализът на производствените данни за намиране корелацията на тази информация с производителността и използването на оборудването ще доведе до значителни подобрения в ефективността при производството на машинни детайли.

 

 

 


Спейскад ООД на MachTech & InnoTech 2020

Уважаеми клиенти, партньори и приятели,

Спейскад ООД сърдечно Ви кани на своя Щанд А2/Зала 2 на специализираното изложение в сферата на машиностроенето и индустриалните технологии MachTech&InnoTech в Интер Експо център, гр. София от 09 до 12 юни.

И тази година  сме заложили на водещите технологиите:

  • Директен 3D печат в метал - от прототипиране до производство, носещо на Вашия бизнес висока добавена  стойност
  • NX CAM за производство - дигиталната трансформация на производството на детайли 
  • NX CAM Robotics - управление на роботизирани производствени операции
  • ZOLLER TMS и NX CAM  - перфектното решение за управление на режещите инструменти 

Присъединете са към екипа на Спейскад ООД, за да се запознаем и обсъдим решения, които ще генерират нови приходи, ще повишават производителността и ще намаляват оперативните разходи във Вашата компания.

По време на изложението, СпейсКАД ООД ще проведе следните семинари:

IMG 20180321 170241

"Как адитивното производство в метал трансформира традиционното?"

 Зала семинарна/зала 5

 

ss


"SIEMENS NX CAD/CAM/CAE - едно решение за всички инженерни задачи във фирмата" Конгресен център, Зала Руен

 

Право на безплатен достъп ще имат посетителите, които предоставят при влизане входната карта от направена On-line регистрация https://machtech.bg/index.php/bg/visitors/online-registration или печатна покана

 

Banner 3D print servieces

 


Обучение и сертификация 3D CAD Siemens Solid Edge

Ако Вие сте инженери, студенти,  хобисти и се интересувате от 3D механичен дизайн или искате да подобрите своите работни умения, това обучение е за вас! 
Дори и понастоящем да не знаете нищо за 3D Design и Siemens Solid Edge, този курс е насочен да ускори вашето професионално развитие и да усъвършенства вашите умения.
Solid Edge със синхронна технология е система за автоматизиран дизайн.  Solid Edge повишава съществено производителността на CAD потребителя, като улавя интензивните дизайнерски намерения на инженерите.
Синхронната технология позволява да се модифицира дизайна на всеки модел, без да e известно, как е конструиран.

Дата на провеждане: 25.03.2020 - 27.03.2020 година

Форма на обучение и продължителност: интензивно, три дни по 6 часа, общо 18 часа;

Място на провеждане: Център за обучение "Спейскад",  гр.Казанлък

Участници: 6 

Цена: 400лв. /без ДДС/

Лектор на курса: Мариана Попова

 

Регистрация и допълнителна информация: 02 903 3999; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

  


Подкатегории

Страница 1 от 25

Допълващи продукти

Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD