Всички новини

архивни публикации

Семинар "Как адитивното производство в метал трансформира традиционното?"

Семинар "Как адитивното производство в метал трансформира традиционното?"

Защо 3D печатът в метал е важен?

Семинарът ще се съсредоточи върху това, как водещи производители и доставчици са трансформирали и оптимизирали процеса на разработка и производство на продукти, чрез възприемането на адитивния печат в метал. Също така ще акцентираме върху технологията и характеристиките на материалите, използвани за производството на детайли за крайна употреба, инструментална екипировка, резервни части и други.

По време на семинара, нашите специалистите ще бъдат на разположение, за да обсъдят с Вас, как те прилагат технологията и ще представят различни казуси с примери от реалния живот: Как Адитивното производство трансформира традиционното производство.

В рамките на семинара ще имате възможност да видите изработени от Спейскад ООД детайли чрез директен 3D печат в метал. Инж. Иван Савчев от Мехатроника АД ще сподели своя опит от използването на 3D печата в метал в компанията.

Семинарът е насочен към всички фирми, които търсят иновативни решения и нови възможности за бързо производството на детайли, резервни части, инструментална екипировка, индустриален клас прототипи и всяка нестандартна идея. Научете повече за характеристиките на материалите за 3D печат , за параметрите на последващата обработката, стратегиите при дизайна за 3D печат, възможните дефекти .

Ще Ви очаквамe в Сряда, 13 ноември, 10:30часа -12:00часа
Град Габрово, Конферентна зала на Университетска библиотека на ТУ - Габрово.

За повече информация Кремена Драгнева, тел. 0885 343 408, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Участието в семинара е безплатно.

  Banner 3D print servieces

 


Допълващи продукти

Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD