Обучение

професионални курсове за автоматизирано конструиране и производство

Обучение

Спейскад ООД предлага професионални курсове за автоматизирано конструиране и производство, дизайн и симулация на технологични процеси с CAD/CAM/CAE софтуерни продукти  на територията на потребителя или в нашия Център за обучение в град Казанлък. 

Центърът за професионално обучение на Спейскад ООД е постоянно действаща инициатива, насочена към придобиване на ключови знания и умения за повишаване на квалификацията и мотивацията на потребителите на нашите продукти.Подробности за текущите обучения, лектори вижте тук. 

В изпълнение на нашата мисия създадохме първият онлайн портал за безплатно CAD/CAM/CAE самообучение на студенти, инженери и дизайнери. С постоянно нарастващ брой мултимедийни уроци зa работа със Solid Edge и NX на български език. Регистрирайте се и повишете своята компетентност: http://lms.spacecad.bg/

Спейскад ООД оценява важността на доброто инженерно образование и помагат на ученици, студенти, докторанти и преподаватели, желаещи да задълбочават своитe CAD/CAM/CAE познания в тази насока ние развиваме следните академични инициативи.

  


Допълващи продукти

Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD