• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Jeff Zorbist обяви ново партньорство между Siemens и SAP

Днес бе обявено ново партньорство между Siemens и SAP, което ще обедини както отрасловите експертни умения, така и софтуерните решения на двете компании за жизнения цикъл на продуктите, веригата на доставки и управлението на активи.

Това сътрудничество ще ускори дигиталната трансформация на клиенти на Siemens и SAP по целия свят. Като първа стъпка в това партньорство ще бъде разработено комбинирано портфолио от решения, които ще интегрират тясно най-добрите решения на Siemens Teamcenter и SAP S / 4HANA.

Заедно с партньорските мрежи на Siemens и SAP, тези нови решения ще помогнат на производствените организации да увеличават производителността и да ускорят иновациите. Освен това ще намалят времето, разходите и сложността на интегрираните системи, като затворят пропастта между разработването на продукти и бизнес системи.

В допълнение, SAP щепрепродаде и предостави софтуер на Teamcenter като основна платформа за съвместна работа, управление на жизнения цикъл и управление на данни.

Двете компании вярват, че това ново партньорство ще предложи на техните партньори значителни нови възможности за ориентиран към клиента софтуер и услуги, които подкрепят растежа, рентабилността и успеха на клиентите.

Решението на SAP да направи Teamcenter своя основа за управление на данни ще позволи на настоящите партньори на Teamcenter да се възползват от новите пазарни възможности. По-конкретно, очаква се това партньорство да разшири диференциацията на бизнеса и услугите, като същевременно повиши конкурентоспособността както на съществуващите, така и на новите клиенти.

74B2FED2EAD1B7492126"Ние си сътрудничим със SAP, за да гарантираме, че нашите общи клиенти имат достъп до надеждни услуги за внедряване, включително тези, предоставяни от нашите партньори. SAP разчита до голяма степен на своята партньорска мрежа за внедряване и ние предвиждаме нови бизнес възможности за настоящите партньори на Siemens Teamcenter, които да подкрепят новите клиенти на Teamcenter на SAP." 

За да научите повече, може да прочетете официалното прес съобщение и блога за партньорството. Насърчавам ви също да прочетете Teamcenter в блога Realize LIVE 2020 Recap и да гледате "PLM на бъдещето: Стратегическа актуализация на Teamcenter", така че да сте в течение на всички вълнуващи нови събития около Teamcenter, които бяха представени на Realize LIVE 2020 Virtual. Ако имате въпроси или възможности относно това ново партньорство, моля, свържете се с вашите партньори през следващите седмици за по-задълбочена дискусия"

С Най-Добри Пожелания,

Джеф Зобрист
Вицепрезидент,
Партньор за продажби на глобални решения


Последни новини

История

Повече от 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
quinx.png
zuken.png
ZOLLER
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
FAUSER AG

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.