• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Siemens обяви Solid Edge 2021

Solid Edge 2021 на Siemens осигурява скоростта, от която се нуждаете, за да извлечете максимума от вашия инженерен процес – чрез увеличаване на вашата производителност, като същевременно намалявате разходите си. 

С акцент върху подобренията на използваемостта, потребителите на Solid Edge 2021 повишават производителността си чрез мощните инструменти в 3D CAD на Solid Edge и Solid Edge CAM Pro.

Solid Edge 2021 review Electrical Routing

 

Solid Edge 2021 е усъвършенстван във всички функции, с нови функции не само за механичен дизайн, но и за електро проектиране, производство, симулация, техническа документация, управление на данни и сътрудничество.

Заредете подробно описание на новата версия от тук ...

Акцентите на Solid Edge 2021 включват:

• Нови възможности със Subdivision моделиране
• Адаптивен потребителски интерфейс, задвижван от изкуствен интелект
• Подобренo реверсивно моделиране с нов анализ на отклоненията
• Извличане на CAD модели от търсачка 3Dfind.it
• Нови възможности на Solid Edge Wiring Design позволяват на потребителите да подготвят оформлението на индустриални контролни панели
• 2D фигурен разкрой за ламарина („най-ефективният алгоритъм в индустрията“, според Dan Staples)
• Нови възможности за търсене на форма и моделиране на концепции правят намирането на съществуващи компоненти и разработването на нови идеи по-бързо и лесно от всякога
• 3Dfind.it интеграция. Solid Edge 2021 включва интеграция с 3Dfind.it, 3D част библиотека от CADENAS. 3Dfind.it включва CAD и BIM каталози от над 2000 доставчици - вероятно милиони части, които могат да бъдат търсени и изпратени до Solid Edge, за да спестите време за търсене на модели от доставчици.
• Нов продукт за търсене по геометрична форма, за намиране на подобни части
• Нови, базирани в браузъра инструменти за сътрудничество и синхронизиране

Заредете подробно описание на новата версия от тук ...

Започнахме да моделираме целите снопове от проводници, и актуализациите в Solid Edge 2021, особено функционалностите за проектиране на кабелни снопове, ще ни бъдат от огромна полза. Това дава възможност да се възползвате напълно от цифровия ни близнак, като виждате къде ще бъде кабелният сноп и как той ще си взаимодейства в рамките на продукта, преди машината да бъде завършена. Така избягваме нуждата от скъпи прототипи.

Джейсън Инглис,

старши системен администратор на CAD, Ditch Witch


Последни новини

История

Повече от 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
quinx.png
zuken.png
ZOLLER
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
FAUSER AG
Industry Info

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.