• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

NX Mold Desing 2021

NX Mold Design - решението на Siemens за конструиране и производство на формообразуващи инструменти и матрици има за цел да опрости работния процес чрез автоматизиране на всички специфични области от процеса на проектиране и техничеса подготовка за производство на матрици за пластмасови детайли.

С NX Mold Desing конструкторите на продукти, формообразуващи инструменти и NC програмистите работят заедно и едновременно в една и съща софтуерна среда, за максимално кратки срокове от заданието до готовата матрица. 

NX mold


NX Mold Design предлага валидиране на формованите детайли, автоматизиран дизайн на матрицата и оптимизация на процеса на запълване, инструменти и процеси за прогресивно изтегляне на матрицата и проектиране  на необходимите приспособления. 

В последната си версия NX Mold Design е допълнен с множество нови функции. Използвайки анализ на охлаждането на матрицата, потребителите могат да симулират термичното поведение във вложките в матрицата. 

Анализът на формообразуването също така позволява на потребителите да валидират своите проекти вътре в самия софтуер. Сега, те разполагат с възможности за симулация и анализ на пружинните механизми в матрицата. 

Използвайки новите способности на NX и Teamcenter, производителите могат да използват инструментите в библиотека на производствените ресурси. Неговите прости функции за дизайн чрез плъзгане и пускане означава, че професионалистите могат да програмират и произвеждат висококачествени матрици в една софтуерна програма. 

Вижте повече на тази връзка ...

Вижте повече за NX Mold Design в сайта на SIEMENS тук...


Последни новини

История

Повече от 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
quinx.png
zuken.png
ZOLLER
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
FAUSER AG

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.