• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

SpaceCAD стартира сътрудничество с OnRobot

OnRobotDual
SpaceCAD, фирма от ДАВИД Холдинг, стартира сътрудничество с датската компания OnRobot за доставка на пълна линия иновативни хващачи и периферия за индустриални роботи.

Продуктите на OnRobot – хващачи, сензори за сила/въртящ момент, вакуумни хващачи, всепризнатата технология Gecko и средствата за смяна на инструменти помагат на производителите да получат пълните предимства на автоматизацията, включително лекота на използване, рентабилност и безопасност при съвместна работа на роботи и работници. Комбинацията от предложения прави по-бърза и опростена автоматизацията на задачи като опаковане, контрол на качеството, обработка на материали, поддръжка на машини, палетизиране, сглобяване и обработка на повърхности.

 

OnRobot Products Banner 1440x425

 

Решенията на OnRobot помагат на малките и средни производители да оптимизират своите процеси за да развиват бизнеса си с по-голяма гъвкавост, по-висока производителност и подобрено качество. Колаборативната автоматизация изравнява условията за всички производители, и тъй като роботите стават по-лесни за закупуване и внедряване, те се превръщат в жизненоважен елемент за адаптиране към широк спектър от приложения. Независимо от марката на робота, OnRobot осигурява широк набор периферия със съвместимост и много-функционалност, осигурявайки още по-голяма стойност на инвестициите в автоматизация.

OnRobot Robot Compatability Image3 copy 1


Решенията OnRobot са съвместими с широк спектър от основни марки роботи. Сега е по-просто от всякога да се внедрят приложения за съвместна работа. Ние предлагаме готови решения, които са лесни за персонализиране и могат да бъдат интегрирани безпроблемно с роботи KUKA, Universal Robots, Fanuc, Kawasaki, ABB, Denso, Doosan, Epson, Yaskawa, Omron, TM Robots, Hanwa, Kossow и Nachi .

Повече за решенията на OnRobot може да научите тук: https://onrobot.com/en


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.