• +359 2 90 33 999
 • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Новото в Siemens NX CAM - Юли 2021

Новите, усъвършенствани възможности в най-новата версия на NX позволяват по-висока автоматизация на всяка стъпка от производствения процес, подобрявайки производителността и намалявайки производствените разходи. В този материал можете да научите за новата функционалност в Siemens NX CAM нашия софтуер за производство на детайли, който включва:

- NX CAM
- NX CMM Inspection Programming
- NX Assembly Line Planner
- Производствени данни и управление на процеси в Teamcenter

Заредете целия материал с описание на всички нови функии от тази връзка ...

 • Автоматизираната операция Deburring в NX CAM е разширена, за да включва многоосеви възможности за фрезоване. NX автоматично разпознава ръбовете на детайли с всякакво ниво на сложност и след това създава многоосеви операции за обработка на зададения размер на фаската. В зависимост от геометрията на детайла можете бързо да създавате различни многоосеви операции, като 3 + 2-осови, 4-осна ротационна и 5-осна обработка. Можете също да използвате различни видове режещи инструменти, включително инструменти -радиусни, конусни или сферични.
 • Новата операция за Rotary Roughing обработване рационализира сложния процес на програмиране на цилиндрични детайли. С минимален необходими входни данни (геометрия на детайли и заготовки), NX идентифицира обработвания материал, за да генерира незабавно оптимизирани 4-осни фрезови операции.

 • Чистите операциите 5-axis Guiding Curves включват няколко подобрения за гарантиращи качество на повърхността и удължен живот на инструмента.

 • Siemens си партнира със Sandvik Coromant, за да внедри PrimeTurning в NX. Тази методология на рязане, която използва високоефективни вложки CoroTurn Prime, позволява обработка с по-висока производителност. 

 • Smart Machine Kit wizard ви помага да създадете пълни симулационни модели на машини, включително дефиниране на кинематичен модел на машини, постпроцесори и драйвери за CSE Той също така ви позволява да запазвате и използвате повторно вашите симулационни модели. 

 • Автоматизирано създаване на държачи. Доставчиците на инструменти обикновено предоставят 3D модели на техните държачи за инструменти. Тези 3D модели обаче не могат да се използват директно за NC програмиране в конвенционални CAM системи. 

 • Възможностите за програмиране на CMM в NX CAM позволяват на програмистите от NC да извършват програмиране за проверка на CMM, нова тенденция в индустрията. Това помага за последователен работен процес за програмиране на CAM и CMM, позволявайки по-високо ниво на интеграция на процесите.

 • Assembly Line Planner е приложение за планиране на процеси, базирано на софтуера Siemens NX ™. То ви позволява да планирате сложна производствена технологична последователност с фокус върху различните обработки и производствени характеристики, използвани за създаване на изделието, като точкови заварки, заваръчни шевове, нитове, съединения за закрепване и уплътняване и др.

 • Използвайте Teamcenter за работа с множество версии на NX

 • Лесен достъп до класифицирани производствени ресурси, като използвате таблото за управление на библиотеката за производствени ресурси (MRL) в Active Workspace

 • Ефективно управлявайте по-широк избор от класове въз основа на индустриалния стандарт DIN 4000-190 с разширената класификация на устройствата в MRL

 • Прехвърлете работните програми в производството, използвайки Shop Floor Connect и неговия нов, конфигурируем потребителски интерфейс, базиран на HTML 5.

Заредете целия материал с описание на всички нови функии от тази връзка ...


Последни новини

История

Повече от 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
quinx.png
zuken.png
ZOLLER
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
FAUSER AG
Industry Info

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.