• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

SpaceCAD на Маштех § Инотех 2021 - софтуер за проектиране и производство

ge3

 

Siemens Solid Edge. Задвижван от революционната Сихронна Технологиа, SIEMENS Solid Edge предоставя на инженерите завършено портфолио от решения за конструиране и производство на продукти – механичен и електo дизайн, симулация, CAM, PDM управление на данни и още.

Siemens NX. Гъвкаво и мощно, напълно интегрирано CAD/CAM/CAE и PLM решение от високия клас, SIEMENS NX ви помага да разработвате, да произвеждате, и да доставяте и поддържате по-добри продукти, по-бързо и по-ефективно.

Altair SimSolid. Използвайки революционни алгоритми за инженерна симулация, Altair SimSolid ви дава възможност да симулирате и оптимизирате бързо много големи геометрични модели, без типичната за FEM/FEA загуба на време за подготовка на модела.

QUINX DNC/MDC. Софтуерните решения на Quinx за директно сървърно управление на CNC машини (DNC) и събиране на данни от CNC производства позволяват повишаване на производствения капацитет с до 20 %, и дават безценна информация на ръководителите на производството за ефективността на машините.

ZUKEN CADSTAR. Професионален, мощен и достъпен, ZUKEN CADSTAR отговаря на вашите изисквания, очаквания и бюджет за гъвкав и мощен софтуерен продукт за проектиране на електронни схеми и печатни платки.

Archimed eDMS. Чрез Archimed eDMS, компаниите получават централизирано хранилище на документи и управление на работни потожи (workflows), с възможност за групова работа и отдалечен достъп до информацията, съобразен с ролите и задачите на служителите.

 


Последни новини

История

Повече от 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
quinx.png
zuken.png
ZOLLER
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
FAUSER AG
Industry Info

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.