• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

SpaceCAD на Маштех § Инотех 2021 - Роботи, 3D принтери и 3D скенери

Robotic Machining NX CAM 5 640x360 tcm52 25963KUKA роботи
Портфолиото на KUKA  предлага перфектни решения за автоматизация и по-ефективни производствени процеси - от един отделен робот, до цялостни роботизирани системни концепции.

OnRobot
Периферията за роботизирани операции на OnRobot помага на производителите да получат пълните предимства на автоматизацията - рентабилност и безопасност при съвместна работа на роботи с работници.

Индустриални 3D принтери за метали
Металните 3D принтери на 3D Systems предлагат най-високото в индустрия качество на детайлите, изработвани от неръждаема и ниско въглеродна стомана, титанови и био-съвместими сплави, алуминий и други.

3D Systems Figure 4 3 19 17 e1490020570797Индустриални 3D ферми за индустриално производство на пластмаси
Производството на пластмасови детайли с 3D System Figure 4 е изключителна алтернатива на традиционното леене под налягане, която позволява директно цифрово производство на прецизни пластмасови детайли – без нужда от производство на фаромообразуващи инструменти, още в същия ден.

Професионални 3D принтери за пластмаси
3D Systems предлага водещите в света решения с интегриран хардуер, софтуер и материали за 3D печат с пластмаси, фино настроени за постигане на най-високо качество на детайлите.

Достъпни 3D принтери за пластмаси
CreatBot предлага надеждни, ефективни и достъпни 3D принтери за производство на пластмасови детайли, с които безопасността, качеството и осезаемите резултати оправдават инвестициите.

shining 3d freescan x7 3d scanner3D скенери

Досатвяни с пълната версия на Siemens Solid Edge, 3D скенерите на SHINING 3D предоставя професионални решения, обхващащи „3D дигитализиране - Интелигентен дизайн - Адитивно производство“ за промишлено производство, метрология, здравеопазване и биологични науки, персонализиране на продукти и образование.


Последни новини

История

Повече от 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
quinx.png
zuken.png
ZOLLER
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
FAUSER AG
Industry Info

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.