• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Solid Edge 2022 - все по-напред ...

CAD/CAM продукт, проектиран да развива вашия бизнес

Работейки в партньорство със своите клиенти, Siemens са добавили повече от 500 подобрения в Solid Edge 2022 - подкрепящи съвременните процеси за разработване на продукти, позволявайки ви да правите повече с вашите ресурси и даващи възможност за нови начини на работа.

No alt text provided for this image
Solid Edge 2022 е страхотен! Той е пълен с подобрения и нови функционалности, които правят ежедневната работа по-бърза и по-лесна. Siemens продължава да изслушва нашите искания и да предоставя софтуер за промяна на играта. Мишел Кориво, ветеран потребител на Solid Edge

Какво е новото в Solid Edge 2022?

Създайте нови дизайнерски итерации с едно натискане на бутона. Автоматично генерирайте нови проекти въз основа на определени параметри и правила с вградения софтуер Solid Edge® Design Configurator. Solid Edge Design Configurator е приложение за автоматизация на процеса при конструиране, което добавя автоматизация, базирана на правила, към познатата на потребителя среда за механично проектиране в Solid Edge. Напълно вграден в Solid Edge, той позволява бързото персонализиране на продуктите въз основа на параметри и правила. Това спомага за увеличаване на производителността и скоростта на проектиране.

No alt text provided for this image


Безпроблемно интегриране на всяка CAD геометрия. CAD Direct
, новата вградена възможност при 3D проектиране, подобрява производителността при работа с външни геометрия от други системи. Вмъквате директно 3D файлове без да е необходимо да транслирате файла отделно, като запазвате неговта асоциативност. Данните се съхраняват във файла за асемблиране на 3D проекта, предотвратявайки дублирането на данни.

No alt text provided for this image

 

Фрезоване по 2.5 оси - вече включено в механичния дизайн на Solid Edge. Solid Edge Classic, Foundation и Premium вече включват напълно функционални възможности за фрезоване по 2,5 оси за клиенти в активна поддръжка. Напълно интегриран с Solid Edge, Solid Edge CAM Pro 2.5 Axis позволява на потребителите да поддържат пълна асоциативност с проектните данни, автоматизирано създаване на път на инструмента и визуализации за оптимизиране на обработките.

No alt text provided for this image


Сътрудничество с колеги, партньори и клиенти.
 Xcelerator Share, следващото поколение, базирано на "облака" решение за сътрудничество от Siemens Digital Industries Software използва инструменти, ориентирани към конструктора, като 3D и 2D CAD изглед и маркиране, разширена реалност (AR), виртуални прототипи, сигурно споделяне, базирано на проекти и още ... Работете отвсякъде-вкъщи, в офиса или по пътя - с достъп, базиран на браузър. Не се изисква допълнителна ИТ инфраструктура.

No alt text provided for this image


Визуализирайте дизайна в контекста на реалната среда
. Пълноцветната визуализация на "облаци" от точки при асемблиране осигурява увереността, от която се нуждаете, за да позиционирате ново виртуално оборудване във всяка среда, което е особено полезно при модернизиране на фабрики или заводи. Инструментите за измерване и преглед в Solid Edge могат да се използват за позициониране и проектиране на оборудване в контекста на "облаците" от точки.

No alt text provided for this image

Използвайте b-rep и мрежова геометрия в един и същ модел - без преобразуване! Уникалните функции за работа с хибридни модели позволяват на геометрия с b-rep и мрежи да съществуват съвместно в един и същ модел за използване при асемблиране надолу по веригата, за ускоряване на работните потоци и превръщане на мрежовите модели в още по-полезни. Премахването на необходимостта от преобразуване на мрежова или b-rep геометрия, за да работят заедно, намалява времето за разработка на модела.

No alt text provided for this image


Не позволявайте на сложните възли да ви забавят.
 Бързото отваряне на асемблиран модел позволява на потребителите да влязат в режим на визуализация, който намаля количеството на заредените данни. Режимът за моделиране на сглобени модели от няколко тела е в нова среда за моделиране на вътрешни компоненти в рамките на монтажен файл. Новият инструмент за търсене на компоненти поставя интуитивното търсене на компоненти за сглобяване "на една ръка разстояние" с автоматично попълващи филтри за подсказване.

No alt text provided for this image

Преоткрийте закръгленията без усилие. Solid Edge въвежда уникална за индустрията команда за закръгляне, позволяваща лесно редактиране на радиусите в асемблирани модели. Това повишава производителността ви позволява едновременно да редактирате диаметъра на съществуващата кръгова геометрия. Въз основа на синхронна технология, тази възможност позволява на сателитните лица да се движат радиално при извършване на операция, като същевременно се запазва проектното намерение. Лицата на шаблоните се намират и редактират автоматично. Заключените размери на шаблона се отпускат по време на излъчване и се заключват обратно, когато операцията приключи.

No alt text provided for this image


Ускорете хода на симулациите.
 Новите автоматизирани процеси за генериране на мрежи в Solid Edge Simulation осигуряват висококачествена мрежа с минимални усилия, чрез контролиране на мрежата без нужда от параметри. Производителността на симулационния дисплей сега до 10 пъти по-бърза от преди, и оптимизира времето за зареждане за резултатите. Задоволете нарастващите изисквания за висока производителност и ефективност на хидравличните системи с нов тип натоварване с хидростатично налягане, което определя максималното и минималното налягане, което се упражнява от флуид в равновесие поради ефекта на гравитацията.

No alt text provided for this image


Подобрете потока в дизайна на тръбопроводни системи
. Базиран на водещият 1D изчислителен флуиден симулационен инструмент (CFD) за инженеринг на флуиди, Simcenter ™ Flomaster ™ за Solid Edge позволява на потребителите лесно да моделират и анализират флуидните и топлинните потоци в техните тръбопроводни системи. Той автоматично извлича 3D геометрии, за да генерира модели на системно ниво, което намалява времето, необходимо за изграждане на симулационен модел с до 90 процента. С вградени съветници, Simcenter Flomaster за Solid Edge е лесен за използване от начинаещи, но е подходящ и за експерти по симулация с неговите разширени възможности, като симулация на бързи динамични събития и скок на налягането.възможности, като симулация на бързи динамични събития и скок на налягането.

No alt text provided for this image


Генерирайте ясен изглед на вашите проектни данни. 
Новите вградени персонализирани отчети за Solid Edge и динамична визуализация, предоставят динамични методи за преглед и сортиране на монтажни части и компоненти. Визуалните отчети са изградени върху правила, които лесно се създават с филтри, които приличат на софтуер за електронни таблици на Excel в интерактивни таблици.

No alt text provided for this image

 


Последни новини

  • Cyber Monday 2022 Siemens Solid Edge софтуер (Новини) 21 Ноември 2022

      Не искате да изпуснете Cyber Monday 2022!Вземете продукт от портфолиото на Solid Edge с 40% отстъпка! Уважаеми Колеги, За много кратко време...

  • Уебинар "Новото в Solid Edge 2023" (Новини) 17 Октомври 2022

    Спейскад Ви кани да се присъединете към безплатния уебинар за новата версия на Siemens Solid Edge 2023, най-доброто CAD/CAM решение,...

  • Новото в Solid Edge 2023 (Новини) 14 Октомври 2022

    Новото в Solid Edge 2023 Безпроблемното сътрудничество между екипи и системи Ползите Безпроблемно глобално сътрудничество...

История

Повече от 25 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.