• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Solid Edge 2023 е на прага!

Вижте чрез Facebook и YouTube на 12 октомври, 16:00!

Развълнувани да споделим, че следващата еволюция на Solid Edge е тук. Предстоящата версия на нашия водещ в индустрията софтуер за разработка и производство на продукти е пълен с широк набор от нови функции и подобрения. Новата версия ще излезе на пазара през месец Октомври 2023.

Вземете място на първия ред в деня на старта

Обявяването на Solid Edge 2023 е планирано за 12 октомври 2022 г. Новата версия ще бъде обявена по време на събитието за онлайн стартиране . Събитието е безплатно за участие и ще се предава на живо чрез Facebook и YouTube на 12 октомври, започвайки в 16:00 ч. Бълагарско време. По време на събитието ще имате възможност да разгледате отблизо някои от най-вълнуващите нови функции и подобрения, които ще бъдат налични в новата версия. Освен това ще можете да задавате въпроси и да общувате директно с експертите на Siemens чрез „чат на живо“.

Не пропускайте! Каним ви дасе регистрирате предварително за това събитие, за да получите покана в календара и да бъдете уведомени директно по имейл, когато събитието започне.

Регистрирайте се сега на тази връзка!

se23 1


Какво да очаквате от Solid Edge 2023?

Solid Edge се разви значително през годините, откакто оригиналният софтуер се появи за първи път на пазара. Предстоящата версия на Solid Edge 2023 бележи изцяло нова глава, предоставяйки безброй подобрения и нови функции в отговор желанията на клиентите за подобряване на производителността при проектиране на продукти.

Solid Edge 2023 поставя фокус върху растежа и скалируемостта на софтуера за нуждите на потребители в различни индустрии, с различни функции, и инженерни дисциплини. Снабден с нови функции и подобрения, Solid Edge 2023 предлага:

  • Безпроблемно сътрудничество между екипи и системи,
  • Нов и подобрен потребителски интерфейс,
  • Нови и подобрени възможности за симулация и производство,
  • Както и нови гъвкави опции за лицензиране, които ще ви осигурят достъп до функциите, от които се нуждаете, когато ги искате.

„Подобренията в Solid Edge 2023 са огромни. Тази версия е пълна с подобрения, които правят ежедневната ви работа по-лесна за изпълнение и с по-високо качество.“

Франческо Арфили, Fiorini Group


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.