• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Siemens NX печели наградата SaaS за 2022 г.

Горди сме да съобщим, че Siemens NX беше обявен за победител в категорията Най-добър SaaS продукт за инженерно управление, PLM или CAD тази седмица в международната програма за награди SaaSБоб Хауброк, старши вицепрезидент на продуктовия инженерен софтуер, каза: „Невероятна чест е да бъда победител в международните награди за SaaS, където тази година конкуренцията беше най-висока.“

Siemens се открои на SaaS Awards 2022, тъй като системата NX на Siemens предлага безпроблемна оперативна съвместимост между локален настолен CAD софтуер и облачен CAD софтуер, което води до по-малко триене в инженерното работно пространство. Заслужена победа за Siemens”, каза водещият съдия Анабел Уитъл.

NX plane36


Стратегията на Siemens NX SaaS (софтуер като услуга)


Признанието  за Siemens NX подчертава фокуса и отдадеността, които имахме при прехода към SaaS стратегия. Специално подчертахме как преходът на Siemens NX отразява цялостна стратегия за предоставяне на SaaS решения за продуктов дизайн, който съчетава настолен софтуер, наличен в облака, както и локален, с допълнителен собствен облачен софтуер, който е подкрепен от общ и сигурен гръбнак за управление на данни.

Тази стратегия показва път, по който стабилната и цялостна бизнес логика на CAD софтуера може да бъде доставена чрез облачни SaaS решения. Това осигурява значителна полза за екипите за продуктов дизайн, тъй като те могат незабавно да се възползват от предимствата на зряло CAD решение заедно със стойността на облака и SaaS. Това контрастира с други решения на пазара, където приемането на CAD в облака изисква компромис с CAD функционалността и безпроблемната оперативна съвместимост на данните. 

Ръководителят на операциите за Cloud Awards, Джеймс Уилямс, каза: „Siemens NX е достоен победител в SaaS Awards, предлагайки нещо, което наистина се открои в една невероятно конкурентна категория. Всяка година ние се гордеем с оценката на убедителните решения и представянето на нашите кандидати. Еволюцията и напредъкът на подаването върви само в една посока: нагоре. Всяко издание на този „Оскар“ за бизнес софтуер показва прогресивно вълнуващи иновации, докато сме изправени пред нарастващите предизвикателства и промени в съвременния свят.“

Стотици организации се включиха в наградите SaaS, със записи от цял ​​свят, обхващащи Америка, Австралия, Европа и Близкия изток. Можете да видите пълния кратък списък тук: https://www.cloud-awards.com/2022-saas-awards-shortlist/.


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.