• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Как да получите 30% отстъпка за Solid Edge Manufacturing ...

Създавайте продукти от световна класа, като използвате най-новите производствени техники

Solid Edge Manufacturing, нашето мащабируемо софтуерно решение за производство, предлага широка гама от задълбочени възможности за NC програмиране, осигурявайки гъвкавост и максимизирайки стойността на вашата инвестиция. За ограничен период от време можете да получите 30% отстъпка при покупки на онлайн абонамент за Solid Edge CAM Pro и Solid Edge 2D Nesting , закупени заедно или поотделно.

Изискайте своите 30% отстъпка →

Производствен софтуер за широк спектър от процеси

Solid Edge Manufacturing позволява на производителите да дефинират и изпълнят широка гама от традиционни и нови производствени процеси, включително обработка с ЦПУ, разкрояване, рязане, огъване, формоване, заваряване, сглобяване и адитивно производство. Решенията на Solid Edge работят директно върху модели на части, ламарина и сглобки, за да помогнат за осигуряване на точни и ефективни производствени процеси. Инструкциите за производство, създадени с помощта на Solid Edge, могат лесно да бъдат актуализирани, за да отразят всички промени в основния дизайн.

Отговарящите на условията софтуерни продукти Solid Edge Manufacturing с отстъпка включват:


CAM Student Solid Edge Machining Simulation

Solid Edge CAM Pro: Модулна, гъвкава конфигурация на решения за програмиране с цифрово управление (NC), която ви позволява да увеличите максимално стойността на вашите машинни инструменти.

 

nesting2d 1

 

Solid Edge 2D Nesting: Решение, което ви позволява да генерирате оптимизирани оформления за двуизмерно рязане на производствени материали, включително ламарина, пластмаса, дърво и др.

побързайте! Тази оферта изтича скоро. Вземете своите 30% отстъпка днес →

________________________________________


Последни новини

  • Cyber Monday 2022 Siemens Solid Edge софтуер (Новини) 21 Ноември 2022

      Не искате да изпуснете Cyber Monday 2022!Вземете продукт от портфолиото на Solid Edge с 40% отстъпка! Уважаеми Колеги, За много кратко време...

  • Уебинар "Новото в Solid Edge 2023" (Новини) 17 Октомври 2022

    Спейскад Ви кани да се присъединете към безплатния уебинар за новата версия на Siemens Solid Edge 2023, най-доброто CAD/CAM решение,...

  • Новото в Solid Edge 2023 (Новини) 14 Октомври 2022

    Новото в Solid Edge 2023 Безпроблемното сътрудничество между екипи и системи Ползите Безпроблемно глобално сътрудничество...

История

Повече от 25 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.