• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Solid Edge Community Edition - най-добрият CAD продукт, безплатно!

Siemens Solid Edge Community Edition е безплатна версия на Solid Edge 2023. Solid Edge често се смята за основния конкурент на SolidWorks, когато става въпрос за механичен и промишлен дизайн. Неговата най-нова версия – Solid Edge 2023 е платен софтуер, но Siemens предлага много щедра и богата на функции версия за домашна употреба, учители и ученици.

Независимо дали сте инженер, който решава проблеми в денонощието, или производител, който иска да разшири набора от умения, Solid Edge може да ви помогне да превърнете идеята си в реалност. Solid Edge е лесен за научаване и лесен за използване, което го прави идеален за самообучаващи се, включително производители и любители, практикуващи занаята си.

Изтеглете вашата безплатна версия днес и открийте как Solid Edge може да ви помогне да развиете вашите дизайнерски идеи от концепция до прототип.

Това безплатно изтегляне:

  • Предлага се за всеки активен производител, CAD ентусиаст или състезател в дизайнерски предизвикателства, който се интересува от използването на CAD, за да вдъхне живот на своите идеи.
  • Предназначен е за лична употреба и не може да се използва за търговски цели!
  • Забележка: Файловете, създадени в това издание, не могат да се отварят в комерсиални версии на Solid Edge и 2D чертежите са с воден знак, но вашите проектирани части и възли могат да бъдат 3D отпечатани, така че лесно да създавате прототипи.

Регистрирайте се, и изтеглете от тук: https://www.plm.automation.siemens.com/plmapp/education/solid-edge/en_us/free-software/community 

Solid Edge 2023 Simulation
Безплатната версия на Solid Edge мощни включва функции за симулация (Източник: Siemens)

Какво е включено?

Разширени възможности за разработване на продукти

Проектиране на части, възли и ламарина. Възможностите включват автоматизирано чертане, създаване на разглобен изглед, анимация, разширено изобразяване и симулация. А с нашата уникална синхронна технология можете да се съсредоточите повече върху инженерни и дизайнерски концепции, а не върху вашия софтуер.

Обучение, което отговаря на вашите нужди

Безплатен достъп до учебните ресурси на Solid Edge в Центъра за обучение на Siemens. Моля, първо прегледайте видеоклипа„Как да се регистрирам“ , след което продължете към Центъра за обучение на ментори на Siemens  и следвайте инструкциите от видеоклипа, за да получите достъп до библиотеката на Solid Edge for Education и Community. Използвайте промоционален код SESCUSER , за да се регистрирате и да получите достъп безплатно.

Топ безплатни функции:

  • Синхронна технология: Solid Edge използва нещо, наречено Синхронна технология, която е пряко свързана с метода на 3D моделиране, използван в неговия софтуер. Накратко, тази технология ви позволява да променяте формата на 3D модел, без да се нуждаете от неговата история или скици, и ви дава възможност да превключвате между параметрично и директно моделиране. С него трябва да можете да коригирате отделни компоненти на сглобка, без да обърквате целия модел, от който е част. Мнозина смятат, че в резултат на това предлага превъзходен работен процес.

  • Симулация: Софтуерът включва богат избор от инструменти за симулация, които ви позволяват да тествате моделите си срещу неща като движение, вибрации, температура и стрес. Ако проектирате функционални компоненти, способността да провеждате симулации на якост, наред с други възможности на материала, може да се окаже безценна преди производството – да не говорим за драстичното спестяване на време, ако открие повреда. Повечето CAD инструменти предлагат само симулации срещу заплащане.

  • Характеристики на 3D печат: За феновете на 3D печат, Solid Edge разполага със специални инструменти за 3D печат , включващи най-новите производствени техники и специална подготовка за често сложните геометрии в полето. Удобно можете да печатате директно от софтуера.

Регистрирайте се, и изтеглете от тук: https://www.plm.automation.siemens.com/plmapp/education/solid-edge/en_us/free-software/community 


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.