• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

CADSTAR 2023.0 е тук! Какво е новото ...

- Подобрения в редактирането на компоненти. В eCADSTAR Library Editor подобрихме удобството при работа. Сега множество потребители могат да работят с библиотеката, докато даден компонент се редактира, така че вашият работен процес да не се забавя.

- Скриптове за данни в партидно производство. Използвайте интерфейс за скриптове като Powershell, C++, C# и VBA, за да настроите партидни експорти за производствени данни. Това включва фото данни, данни за пробиване, ODB++, IPC-2581 и др.

- Хипервръзки между компоненти. eCADSTAR добави хипервръзки между компонентите. Например, листовете с данни могат да бъдат отворени от дизайна, търсачката на библиотека и редактора на библиотека за лесен достъп.

eCADSTAR PCB design software Banner 1510x500


- Присвояване на имена за варианти. 
Добавихме вариантен текст, който позволява на потребителите и производителите да видят кой вариант на дизайн разглеждат, например варианти на дизайн за Европа, САЩ и Обединеното кралство. Това спестява много усилия и време, за да разберете кой е всеки вариант.

- Подобрения в PI/EMI анализа. Вече има вграден Layout Viewer за визуализиране на проблеми със свързаността в проектните данни. Това от своя страна намалява значително времето за отстраняване на грешки в оформлението.

eCADSTAR Schematic GUI


- БЕЗПЛАТНА миграция на данни от Altium към eCADSTAR. 
eCADSTAR си партнира с LogicSwap, за да създаде инструмент за мигриране на данни, който прехвърля друг софтуер за PCB от Altium в напълно използваеми данни в eCADSTAR.

Вижте повече за ZUKEN Cadstar на тази връзка ... 


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.