• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Новини

Планирайте, разработвайте и доставяйте иновативни продукти и услуги със Siemens Teamcenter. Открийте защо Teamcenter е водещ избор в управлението на жизнения цикъл на продукта (PLM). 

Използвайте цифрови близнаци, за да свържете и оптимизирате процесите за проекти, системи, софтуер, симулация и визуализация, техническа поддръжка и ремонти за управление на жизнения цикъл. Разрешете проблемите, преди да са станали реални. 

  • Сътрудничество и иновации. Свържете хората във вашия бизнес. Автоматизирайте и рационализирайте процесите на жизнения цикъл на продукта. Осигурете видимост за всеки да вземе иновативни продуктови решения.
  • Разчитайте на лидера. Стартиращи предприятия до големи предприятия - в различни индустрии - се доверяват на Teamcenter. Инвестирайте в бъдещето с модерен PLM с несравнима широчина, дълбочина и използваемост.
  • Оптимизирайте жизнения цикъл на вашия продукт. Teamcenter помага на потребителите да планират, разработват, доставят и поддържат продукта през неговия жизнен цикъл. 

Вижте повече за Siemens Teamcenter PLM на тази връзка ...

tc topaz enhance 4x

 

Планирайте. Определете стратегическата посока и продуктовата дефиниция, за да ръководите решенията надолу по веригата.

Развивайте се. Проектирайте и документирайте мултидисциплинарния продукт, като използвате цифровия близнак.

Доставяйте навреме и поддържайте безпроблемно. Свържете разработката на продукта с производството и обслужването

Teamcenter X SaaS расте с вашия бизнес. Вижте как дори и най-малкият стартиращ бизнес може да расте с Teamcenter X - в Cloud SaaS  Teamcenter се включва незабавно за бърза стойност. Можете да управлявате цифровия си близнак на продукта ефективно, за да пуснете нови и иновативни продукти на пазара по-бързо – и по-бързо да развивате бизнеса си.

Вижте повече за Siemens Teamcenter PLM на тази връзка ...

 


Francis Sim 01

 
Siemens NX е върхът на продуктовия дизайн, инженеринга и софтуера за производство. В сравнение с другите продукти, NX има повече инструменти извън CAD, включително симулация, CAM, управление на жизнения цикъл на продукта (PLM), анализи по метод на крайните елементи (FEA) и изчислителна динамика на флуидите (CFD).

Защо NX CAD/CAM ?

Много успешни фирми, от стартъпи до мултинационални компании, получават конкурентни предимства, използвайки Siemens NX:

  • 50% по-бързи цикли на проектиране на продукти. Пуснете продуктите си на пазара по-бързо, с по-малко преработка и по-малко прототипи, като използвате интегрираните NX CAD продукти.

  • 20% по-кратко време до производството. Интегрираните възможности за проектиране и производство на NX помагат на компаниите да спазват кратки срокове.

  • 90% производителност от първия път. Решенията за производство на NX позволяват на бизнеса да повиши KPI, като същевременно подобрява устойчивостта.

    Вижте подробно възможностите на NX CAM на тази връзка ...

Поддържани операционни системи и платформи: NX работи на Linux , Microsoft Windows и Mac OS .

Вижте повече за Siemens NX на тази връзка ...

Вижте потребителите на Siemens NX и Solid Edge в България на тази връзка ... 


Solid Edge е водеща CAD/CAM/CAE система, 100 % изградена върху собствените на Siemens  софтуерни компоненти - Parasolid, D-cubed, JT. Същите компоненти, но вече под лиценз на Siemens се ползват множество конкуренти системи - SolidWorks, VISI, Top Solid и много други.

Solid Edge e класиран като най-добър CAD продукт в основната категория на G2: "CAD and PLM products"... 

g2se

Вижте повече за Solid Edge на тази връзка ...

  • Като уникално предимство, единствен в CAD продуктите в този клас  Solid Edge ползва синхронната технология на Siemens, която позволява уникална свобода на директно редактиране на сложни модели директно в средата за асемблиране;

  • Siemens Solid Edge предлага напълно интегрирана среда за FEM/FEA симулации, анализи и оптимизация на модели по метод на крайните елементи и флуидни изчисления (CFD) на взаимодействия от типа "поток" - "солид";
  • Единствен в този клас, Siemens Solid Edge включва напълно интегриран CAM модул от Siemens MX CAM за програмиране на машини с CNC управление.
Siemens Solid Edge се предлага както с безсрочен лиценз, така и с абонамент за 12 месеца, с последващо подновяване при желание на потребителя. 
 
Solid Edge се доставя с безпатно включена олекотенa система за управление на данните (PDM), и може да бъде свързан със системата за управление на жизнения цикъл на продукта (PLM), Siemens Teamcenter.

Вижте повече за Solid Edge на тази връзка ...
 

Вижте потребителите на Siemens NX и Solid Edge в България на тази връзка ...


ibs qms professionalsb 640x360 tcm27 87146

IBS QMS, част от Siemens Opcenter, предлага холистично решение за управление на качеството през целия жизнен цикъл на продукта и веригата на доставки. IBS QMS помага на производителите да контролират качеството, производството, проследимостта и усилията за съответствие, за да оптимизират процеса и стойността на продукта. Решението помага на производителите да се справят с всички проблеми с качеството, като изграждат както между отраслови, така и специфични за индустрията най-добри практики. 

Siemens IBS QMS demming Circle ENG 400x400

IBS QMS отговаря на ключови стандарти за качество, включително ANSI/AIHA Z10-2005, BS8800, Basel II и AUS/NZS 4360, DIN EN ISO 9000, FDA 21 CFR част 11 и 820, ISO 14971 и 13485, ISO 31000, ISO/ IEC 27002:2005, IATF 16949:2016, OSHA18001, Q 101, SOx и VDA 6.1.

Проектиран да рационализира процесите в областта на разработването на продукти, производството, тестването и приемането, IBS QMS представлява стълб от портфолиото на Siemens за управление на производствените операции (MOM) .

Сега под егидата на Opcenter Quality, IBS QMS включва системи, пригодени за конкретни ключови индустрии и/или функционални области. 

Решенията на IBS QMS позволяват на специфични за клиентите приложения да осигурят гарантиране на качеството, независимо от вертикалната интеграция, производствените процеси/модели и етапа във веригата на доставки.

В рамките на портфолиото на IBS QMS водещият IBS QMS Professional е ориентирано към процесите, модулно, многоезично и между индустриално компютърно подпомагано качество (CAQ) решение. 

  • IBS QMS Automotive се занимава с интегрирано осигуряване на качеството в производството на автомобили, което обхваща целия процес от корпуса на каросерията до крайния продукт. 
  • CompliantProTM е интегрираното решение за управление на съответствието в IBS QMS, което създава прозрачност във всеки от дефинираните фирмени процеси и гарантира спазването на всички съответни насоки, разпоредби и изисквания.

IBS QMS Professional хармонизира и стандартизира качествените процеси през целия жизнен цикъл на продукта. От проектиране и планиране (идея) през производствения процес (реализация) и обратно с непрекъснато подобрение (използване), IBS QMS Professional поддържа цялостен процес на качество със затворен цикъл. 

Вижте подробно описание на Siemens IBS QMS, заредете PDF от тази връзка ...


Страница 1 от 3

Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.