• +359 2 90 33 999
 • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ефективно производство

ZOLLER TMS Silver

silverНиво Silver предлага всичко налично в ниво BRONZE, плюс:

 • Складови интерфейси. Директна връзка с различни системи за съхранение
 • Управление на склада. Управление на местоположението на инструменти във вашата производствена база по всяко време, независимо от местоположението, във W-LAN мрежата
 • Управление на местоположението за съхранение. Сглобени инструменти, единични компоненти и аксесоари винаги с един поглед
 • »QuickPick« Управление на складове. Лесно и бързо съхранение и извличане на отделни компоненти, сглобени инструменти, мерителни инструменти, кипировка, поръчки и аксесоари
 • Управление на измервателни инструменти и екипировка. Този модул управлява цялото ви измервателно и тестово оборудване описани в технологията и следи интервалите за калибриране
 • Управление на устройства. Съвременно управление на вашите устройства за настройка
 • NC Program Management. Просто администриране на вашите NC програми
 • Статистика за артикулите. Предоставя общ преглед на текущата ситуация с движенията на вашите инструменти.

Управление на инструментални складове. 

С пакета SILVER от ZOLLER вашите инструменти са на правилното място всеки път - ефикасното управление на складовете е гарантирано. Можете също да използвате този софтуерен пакет за управление на цялото си оперативна екипировка, като измервателни инструменти, уреди и NC програми:

 • Систематично управление на единични компоненти и сглобени инструменти
 • Интегриран контрол на циркулацията на всички налични инструменти
 • “Hit-Flop” списък - за оптимален контрол на запасите
 • Мониторинг на инструменти - за контрол на качеството и анализ на износванетоskladovi interf
Складови интерфейси. 
 
SILVER включва интерфейси към интелигентни шкафове ZOLLER Smart Cabinets, както и до шкафове за инструменти от трети доставчици. С тези интерфейси различните системи могат да бъдат извиквани директно от решенията за управление на инструменти TMS Tool Management Solutions. Поддържани интерфейси:
 • »ToolOrganizer«
 • »keeper« и »twister«
 • Други доставчици като BCS Bamberger, Bedrunka + Hirth, Achterberg Toolbase, Gühring-Schranksysteme, Hänel, Kardex, Klingeisen, Lista LEC, LTG / Modula и StoretecStoreManager


upr skladaУправление на инструментални складове.

 С решенията за управление на инструменти на TMS SILVER имате управление на местоположението на инструменти и хранилище във вашата производствена фирма  винаги, независимо къде се намирате в WLAN мрежата и можете да я използвате едновременно с вашите колеги. Вие имате достъп до всеки инструмент, включително списъци с части, списъци с аксесоари и таблици с параметри по всяко време от всяко мобилно устройство. Със SILVER, винаги имате важната информация за инструментите си под ръка. Благодарение на управлението на местоположението за съхранение и графичния дисплей, винаги знаете къде са вашите инструменти и дори можете да правите записи на артикули. Характеристики: 

 • Мобилен достъп до всички данни на инструмента
 • Управление на данни за инструментите с списъци на части, аксесоари и таблици с параметри
 • Управление на местоположението за съхранение с графичен дисплей
 • Кодов скенер за идентифициране и показване на данни от реални инструменти
Управление на местоположенията за съхранение. 
 
С модула за управление на местоположението за съхранение винаги виждате пълна информация за своите инструменти, отделни компоненти и аксесоари.  Управлението на местоположението за съхранение включва модул за виртуално 3D сглобяване, с който можете да представите вашите варианти за съхранение лесно и бързо в три измерения и да присвоите елементите на място за виртуално съхранение.
 
upr mestopol
 
Всеки въведен артикул може да се управлява по отношение на запасите, така че да имате бърза ориентация за мястото за съхранение, наличните инструменти и текущия запас. Външните системи за съхранение също могат да бъдат разгледани при управлението на местоположението на съхранението чрез допълнителни интерфейси. 
 
Характеристики:
 • Бърз преглед на съхранението
 • Спестяване на време чрез пропускане на търсения и съкращаване на пътищата
 • 24-часова наличност на инструмента
 • Намаляване на разходите за инструменти.

- »QuickPick« управление на складове. Управлението на складове за бързи избори впечатлява с лесния си потребителски интерфейс за лесно и бързо получаване на единични компоненти, сглобени инструменти, мерителни инструменти, оборудване, поръчки и аксесоари.

 

quick pic

Резервациите в склада могат да бъдат завършени само с няколко кликвания. Системите за външно съхранение и повдигане могат да бъдат разгледани и при управлението на складове за бързо избиране чрез допълнителни интерфейси. Характеристики:

 • Управление на инвентара на цялото оборудване
 • Лесно боравене, не се изисква обучение
 • Намаляване на времето за търсене.

Управление на инспекционното оборудване. 

Този модул управлява цялото ви измервателно и контролно оборудване за технологията за настройка и следи интервалите за калибриране. Докладите от инспекциите се допълват с информационни схеми и подобряват проверките на измервателните уреди. Записът може да бъде запазен за измервателния уред според нуждите. В комбинация с управлението на съхранението измервателните инструменти могат да бъдат разпределени на местата за съхранение и да се управляват графично.

Управление на устройствата.

Този модул се използва за хронологично управление на вашите устройства и технологията за настройка и запазва информация за картината и инструкциите за монтаж.

upr ustro

Вариантите на устройството се управляват като информация за списъка на инструментите. В комбинация с управлението на съхранението устройствата се разпределят на места за съхранение и се управляват графично.

Управление на NC програмите. 

Този модул предлага просто управление на вашите NC програми в базата данни ZOLLER за включване в технологията и позволява опцията за запазване на различни версии на програмата (управление на версиите).

 

upr nc

Информация като скици, чертежи на инструментите и 3D  модел се запазват в NC програмата. Стандартно приложение за преглед е интегрирано в управлението на NC програми. Допълнителна опция: Интеграция на външни приложения за преглед.

Статистика за артикулите. 

Анализът на движенията на вашите инструменти и създаването на прозрачност в производството е необходимо за компаниите, които искат да идентифицират потенциалните области на оптимизиране на разходите. Със статистика на артикулите ZOLLER предоставя преглед на текущия сценарий на разходите за вашите инструменти и разпределението на потреблението ви в отделните разходни центрове.


Нови блог публикации

 • SpaceCAD стартира сътрудничество с OnRobot (Blog) 17 Януари 2021

  SpaceCAD, фирма от ДАВИД Холдинг, стартира сътрудничество с OnRobot за доставка на пълна линия иновативни хващачи и...

 • NX Mold Desing 2021 (Blog) 06 Януари 2021

  NX Mold Design- решението на Siemens за конструиране и производство на формообразуващи инструменти и матрици има за цел да опрости работния процес чрез...

 • 4 ключови тенденции в машиностроенето (Blog) 06 Януари 2021

  Машиностроенето днес е много сложно и динамично. Процесите на цифровизация и увеличаващата се интеграция на софтуера в...

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал", етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

Повече от 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
quinx.png
zuken.png
ZOLLER
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
FAUSER AG

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.