ИНЖЕНЕРНИ УСЛУГИ

CAD/CAM/CAE инженерни услуги

rm1

 

“Възползвамe се от възможността да Ви благодарим официално за извършените от Спейскад услуги. Инженерните изчисленията, които изготвихте за нас помогнаха да продължим разработката на нашия проект. Съдействието и кооперативността от ваша страна беше на високо професионално ниво. Резултатите, които получаваме регулярно от СпейсКад са изпращани в уговорения срок и прецизно изработени с необходимата яснота и разбираемост...”  R&M България.

 

EPSA 003


„След близо два месеца неуспешни опити да създадем производим 3D модел на нашата дизайнерската закачалка, най-накрая стигнахме до екипа на СпейсКад. Изключително сме доволни от ангажираността и страстта, с която екипа на влезе в проекта и направи така, че на практика непроизводимия модел, придоби усъвършенстван, още по-красив и вече производим 3D дизайн..." lady's Hand.

 

Ship Vietnam 01

 
"В срок от 3 месеца, специалистите на SpaceCAD извършиха трансфер на технология за 3D коражбо проектиране. С тяхна помощ това, което ни отнемаше години, или беше невъзмножно да бъде изпъленено в 2D, стана рутина за нас. С помощтта на NX Ship и инжененрите услуги на СпейсКАД нашият първо 10,000 тонен карго кораб бе проектиран и построен за рекордно кратък срок ..." Saigon Ship Industry Company.

 

СпейсКАД ООД, доставя софтуерни решения и комплексни инженерни услуги за фирми, ориентирани към разработка и производство на иновативни продукти. Типични потребители на инженерните услуги са компании в енергетиката, тежкото, химическото и транспортното машиностроене, корабостроенето, производители на детайли от лети и формовани метали, метални листове и шприцовани пластмаси, както и естетични стоки за бита.

 

Нашите инженерни услуги включват:

 • Пълна разработка на продукт/технология от “нулата” 
 • Ревесривна разработка от съществуващ продукт
 • Симулация и оптимизация на продуктови характеристики
 • Оптимизация на производствени технологии за леене, коване, екструдиране, термообработка, заваряване и шприцоване
 • Техническа подготовка за производството, вкл. чертежи, спецификации, работни инструкции и NC програми
 • Разработка на пост-процесори за машини с CNC управление
Инженерните услуги на СпейсКАД дават значителни стойности на клиента за:

 

 • Преодоляване вътрешния дефицит на квалифицирани кадри
 • Съкращаване драстично времето до пазара на новите продукти
 • Повишаване качеството чрез симулация и оптимизация
 • Намаляване себестойността на продуктите 
 • Увеличаване на маржовете за сметка на повече иновации
СпейсКАД изпълнява инженерните услуги по сертифицирана методика и ISO процеси, гарантиращи качеството на услугата, сигурността на данните и едновременно с това авторските права на потребителя. 

 


Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: spacecad@david.bg

 

© 2015 SpaceCAD