ИНЖЕНЕРНИ УСЛУГИ

CAD/CAM/CAE инженерни услуги

CAM OBR

 

От 1996 година до днес, СпейсКАД доставя комплексни инженерни услуги за фирми, ориентирани към разработка и производство на премиум продукти. Типични потребители на инженерните услуги са компании в енергетиката, тежкото, химическото и транспортното машиностроене, корабостроенето и авиацията, производители на детайли от лети и формовани метали, метални листове и шприцовани пластмаси, както и естетични стоки за бита.

Инженерни услуги на СпейсКАД включват: 

 

Вижте някои резултати от изпълнение на наши инженерни услуги тук ...

 

rm1

Възползвамe се от възможността да Ви благодарим официално за извършените от Спейскад услуги. Инженерните изчисленията, които изготвихте за нас помогнаха да продължим разработката на нашия проект. Съдействието и кооперативността от ваша страна беше на високо професионално ниво. Резултатите, които получаваме регулярно от СпейсКад са изпращани в уговорения срок и прецизно изработени с необходимата яснота и разбираемост...”  R&M България. 

 

EPSA 003

„След близо два месеца неуспешни опити да създадем производим 3D модел на нашата дизайнерската закачалка, най-накрая стигнахме до екипа на СпейсКад. Изключително сме доволни от ангажираността и страстта, с която екипа на влезе в проекта и направи така, че на практика непроизводимия модел, придоби усъвършенстван, още по-красив и вече производим 3D дизайн..." lady's Hand.

 

Ship Vietnam 01

"В срок от 3 месеца, специалистите на SpaceCAD извършиха трансфер на технология за 3D корабно проектиране. С тяхна помощ това, което ни отнемаше години, или беше невъзмножно да бъде изпъленено в 2D, стана рутина за нас. С помощтта на NX Ship и инжененрите услуги на СпейсКАД нашият първо 10,000 тонен карго кораб бе проектиран и построен за рекордно кратък срок ..." Saigon Ship Industry Company.
 
Инженерните услуги на СпейсКАД дават значителни стойности на клиента за:  
  • Преодоляване вътрешния дефицит на квалифицирани кадри
  • Съкращаване драстично времето до пазара на новите продукти
  • Повишаване качеството чрез симулация и оптимизация
  • Намаляване себестойността на продуктите 
  • Увеличаване на маржовете за сметка на повече иновации.
СпейсКАД изпълнява инженерните услуги по сертифицирана методика и ISO процеси, гарантиращи качеството на услугата, сигурността на данните и едновременно с това авторските права на потребителя.  
 

Инженерни услуги

Допълващи продукти

Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD