• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Симулация и инженерен анализ при проектиране

С помощта на иновативна FEM/FEA и CFD технология на Siemens бързо симулираме широк кръг статични, динамични и флуидни процеси за анализ на натоварванията и надеждността на всяко проектно решение с линейни и нелинейни характеристики на материалите. Целта е оптимизация на  проектните параметри за постигане на максимална работоспособност в рамките за зададените работни условия. С уникалната технология на Altair SimSolid бързо симулираме, анализираме и оптимизираме много големи асемблирани модели на машини, транспортни средства и механизми.

Техническо задание

3D CAD модели и/или 2D чертежи на детайли и асемблирани модели, подробно описание на работната среда: вкл. приложени сили/моменти, материал на детайлите, целеви ограничения и други изисквания на възложителя по отношение поведението на продукта..

Резултати

Оптимизиран продуктов дизайн

Резултати от симулацията с подробен анализ и тълкуване на резултатите съгласно заложените от потребителя критерии и цели.

Типични потребители

Индустриални инженери

Машиностроителни компании

Технолози

Архитектурни дизайн бюра

Производители на инструменти

 

Препоръки

Още референции

История

Повече от 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
quinx.png
zuken.png
ZOLLER
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
FAUSER AG

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.