• +359 2 90 33 999
 • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

PDM&PLM

SIEMENS Teamcenter PLM

TC logo new
 
SIEMENS Teamcenter е водещата в световен мащаб софтуерна платформа за дигитализация на процесите и управление на инженерните данни в производствени предприятия.
 
От средата на 2020 година, Siemens Teamcenter е база на партньорство между Siemens и SAP, което ще обедини както отрасловите експертни умения, така и софтуерните решения на двете компании за управление жизнения цикъл на продуктите, веригата на доставки и управлението на активи.
 
Active Workspace Teamcenter 4 tcm27 26108
 
Teamcenter централизирауправлението на продуктовите данни, управлява екипното сътрудничество и автоматизира процесите през целия жизнен цикъл на продукта - от концептуалната идея, през проектирането, техническата подготовка до сервизното обслужване и рециклирането на материалите. Teamcenter автоматизира следните процеси и екипни взаимодействия:
 
 • Централизирано PDM управление на CAD данни (SIEMENS NXSolid Edge, Catia,  SolidWorksProE и AutoCAD)
 • Захващане, управление и следене на изискванията към продукта при разработката му
 • Управление на  проекти - вкл. проектни графици, ресурси и бюджети
 • Управление на CAD/CAM данни и измененията в тях
 • Управление на опциите и вариантите на продукта
 • Управление на  версиите на разработката на продукти, вкл. ревизиите на техническите  чертежи
 • Управление на спецификациите на материалите (BOM)
 • Още ...
Решенията с Teamcenter подкрепят въвеждане на LEAN, като управляват данните за продукта и оптимизират всички процеси през жизнения цикъл - от концептуалното моделиране и оптимизация на плановата себестойност, през вграждане на изискванията, PDM управлението на CAD данните и екипните взаимодействия през разработката, техническа подготовка, производството, и до сервизното поддържане и рециклиране на продукта. 
 
Tc PLM Maturity Model 755x600
 
 
Функционалноста на Teamcenter е разделен на 3 нива: Start, Extend и Transform:
 
 • Start включва управление на проектни данни и инженерна документация, BOM (спецификации на материали) и въвеждането на електронни процеси (workflows).

 • Extend надгражда ниво Start и включва управление на изискванията, управление на жизнения цикъл, управление на производствени данни и управление на взаимоотношенията с доставчици.

 • Transform добавя управлението на данни за качеството, способността за управление на данните за себестойността, управлението на устойчивост и функционалност за системен инженеринг.
Създавайки предпоставки за многократна употреба на фирмените познания, Teamcenter гарантира вземането на оптималните управленски решения, гарантиращи най-кратък цикъл до пазара и най-ниска производствена себестойност на продукта.
 
Teamcenter премахва проблемите при управление на проекти и програми (NPI) чрез привързване на проектните графици и ресурси към работните потоци и задачите, създавайки свързани дейности, които ангажират всеки участник във “виртуалното” предприятие.

Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал", етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

Повече от 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
quinx.png
zuken.png
ZOLLER
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
FAUSER AG
Industry Info

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.