• +359 2 90 33 999
 • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

PDM&PLM

SIEMENS Teamcenter PLM

TC logo new
 
SIEMENS Teamcenter е водещата в световен мащаб софтуерна платформа за управление на процесите и инженерните данни при разработване и техническа поддръжка на продукти в производствени предприятия, сервизни организации и големи децентрализирани проектни колективи с глобално присъствие.
 Банери за награди G2 2023
 
Без значение как решите да внедрите Teamcenter, независимо дали е локално или в "облака"  като услуга, доставяна чрез Teamcenter X, получавате същите доказани решения, предназначени да ви помогнат да създавате и поддържате продукти - по-бързо, и с помалко разходи!
 
Достигнете по-голяма възвръщаемост на вашата PLM система, като използвате информацията за вашия продукт в повече области и отдели, като производство, качество, инженеринг на разходите, съответствие, обслужване, сервизно обслужване и верига за доставки.

С Teamcenter поемате контрола върху продуктовите данни и процеси, включително 3D дизайн, електроника, вграден софтуер, документация и вашата спецификация на материалите (BOM). Teamcenter е предпочитаното c-PDM решение от висок клас, работещо с водещите CAD системи от световен клас - включително DS Catia/SolidWorks, Autodesk, PTC ProE, Siemens NX/Solid Edge и други! 

Teamcenter централизира управлението на продуктовите данни, управлява екипното сътрудничество и автоматизира процесите през целия жизнен цикъл на продукта - от концептуалната идея, през проектирането, техническата подготовка до сервизното обслужване и рециклирането на материалите. 
 
Teamcenter автоматизира следните процеси и екипни взаимодействия:
 
 • Централизирано PDM управление на CAD данни и инженерни изменения
 • Управление на MS Word, Exell, PDF документи
 • Захващане, управление и следене на изискванията към продукта при разработката му
 • Управление на  проекти - вкл. проектни графици, ресурси и бюджети
 • Управление на опциите и вариантите на продукта
 • Управление на  версиите на разработката на продукти, вкл. ревизиите на техническите  чертежи
 • Управление на спецификациите на материалите (BOM)
 • Управление на техническата поддръжка и сервизното облсужване
 • Още ...
Функционалноста на Teamcenter е разделен на 3 нива: Start, Extend и Transform:
 
 • Start включва управление на проектни данни и инженерна документация, BOM (спецификации на материали) и въвеждането на електронни процеси (workflows).
 • Extend надгражда ниво Start и включва управление на изискванията, управление на жизнения цикъл, управление на производствени данни и управление на взаимоотношенията с доставчици.
 • Transform добавя управлението на данни за качеството, способността за управление на данните за себестойността, управлението на устойчивост и функционалност за системен инженеринг.
Създавайки предпоставки за многократна употреба на фирмените познания, Teamcenter гарантира вземането на оптималните управленски решения, гарантиращи най-кратък цикъл до пазара и най-ниска производствена себестойност на продукта.

Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.