• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ЕФЕКТИВНО ПРОИЗВОДСТВО

Решения за CNC производства

СпейсКАД предлага модерно, завършено, напълно интегрирано решение за програмиране на CNC машини (NX CAM), директно управление на CNC машини (DNC) в производството и събиране/анализ на машинни данни от CNC производства (MDC).

Информационната платформа Quinx QMIP включва модули за управление на производства с CNC машини, които могат да работят самостоятелно, частично или напълно интегрирани:

Quinx DNC – Директно управление на програмите за CNC машините в цеха
Quinx MDC – Събиране и анализ на данни за работата на CNC машините в цеха
Quinx JobDispo – Динамично планиране на производството в реално време

Quinx QMIP събира производствени данни в реално време от производствени системи и CNC машини. Бързо, интелигентно, модулно и отворено - от DNC сървърно управление и събиране на данни за CNC машините в цеха, до бизнес анализи - безпроблемното взаимодействие между приложенията на Quinx QMIP намалява броя на интерфейсите към трети продукти.

Image

Общ преглед 

Quinx анализира събраните производствени данни, за да изчисли общата машинна ефективност (OEE) на всяко производство с CNC машини. QMIP постоянно записва производствения процес - кой детайл е произведен, с коя програма и на коя CNC машина, и от кого. Това е важен аспект при проследимостта на производството.

Типичният клиент на Quinx има дискретно производство, предимно с машини с ЦПУ. Той работи в индустрии като производство на формообразуващи инструменти, машини, медицински изделия, авиационно или автомобилостроене.

Много често ERP решенията не отговарят напълно на производствените изисквания. Тогава модулите Quinx MES често са необходими като връзка между ERP и производствените ресурси.

Quinx събира данни за производството и качеството и ги прави достъпни в реално време. Това прави данните по надеждни. Той също така ускорява потока от информация в рамките на компанията и прави информацията достъпна за няколко групи по интереси едновременно.

Свързване на машините

Стандартната фирма разполага с голям брой различни системи и машини за управление. Получаването на данни от тези системи не винаги е лесно. Следователно, необходим е компетентен партньор, колкото по-компетентен е партньорът, толкова по-ниски са разходите за осигуряване на свързаност. Quinx и неговите партньори са в състояние да обработват различни интерфейси като OPC UA, MT Connect, MQTT или FOCAS. Ако желаете, Quinx AG може да провери с инструмент дали машините имат интерфейс и извеждат данни ефективно. Клиентът получава кратък отчет за целия машинен парк без допълнително заплащане. 

Нашето предложение

• Швейцарско качество. Нашите решения се основават на 24-часова работа и никога не трябва да се рестартират, когато системата „замръзва“. Поради високата надеждност на решенията се гарантира плавен процес на работа. Качеството за нас означава тестване на новите версии преди доставката им до степен, в която може да се гарантира безгрешно изпълнение. Много клиенти използват нашите решения от години и оценяват тяхната надеждност и стабилност.

• Кратко време за въвеждане. Работата с нашите готови решения е много лесна, кратко въведение е достатъчно и позволява правилното използване на приложенията. Потребителите на персонални компютри могат да се научат бързо да използват тези приложения, тъй като техният дизайн е ясен и детайлен, което позволява разбирането на основите с един поглед. Важни функции могат да бъдат достигнати само с няколко кликвания.

• Възвръщаемост на инвестициите в рамките на първата година. Закупуването на нашите решения гарантира възвръщаемостта на инвестициите в рамките на първата година: нивото на производителност се увеличава значително и подобряването на качеството се забелязва чрез обратната връзка на клиента, както и чрез по-ниските разходи.

Ключови цифри

• 441 - инсталации
• 315 - клиенти
• 12 - държави
• 30 - Години опит


История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.