• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Teamcenter PLM

Планирайте, разработвайте и доставяйте иновативни продукти със Siemens Teamcenter. Открийте защо Teamcenter е водещ избор в управлението на развойните екипи и през жизнения цикъл на продукта (PLM). 

Използвайте цифрови близнаци, за да свържете и оптимизирате процесите при проектиране, симулация, визуализация и техническа поддръжка при управление на жизнения цикъл. Разрешете проблемите виртуално, преди те да са станали реални.

Отключете сътрудничество при механичен дизайн за целия бизнес. Teamcenter е лесен за използване с AutoCAD, Inventor, CATIA, Creo, NX, Solid Edge и SolidWorks. 

  • Използвайте цифровия близнак. Използвайте цифрови близнаци, за да свържете и оптимизирате процесите в проекти, системи, софтуер, симулация и визуализация. Разрешете проблемите виртуално, преди да са станали реални.

  • Сътрудничество и иновации. Свържете хората във вашия бизнес. Автоматизирайте и рационализирайте процесите при конструитане и през жизнения цикъл на продукта. Осигурете видимост за всеки, за да вземе иновативни продуктови решения.

  • Разчитайте на лидера. От стартиращи до големи предприятия в различни индустрии, всички се доверяват на Teamcenter. Инвестирайте в бъдещето с модерна PLM среда с несравнима широчина, дълбочина и използваемост.

Вижте повече за Siemens Teamcenter PLM на тази връзка ...

tc topaz enhance 4x

Планирайте. Определете стратегическата посока и продуктовата дефиниция, за да ръководите решенията надолу по веригата.

Развивайте се. Проектирайте и документирайте мултидисциплинарния продукт, като използвате цифровия близнак.

Доставяйте навреме и поддържайте безпроблемно. Свържете разработката на продукта с производството и обслужването

Teamcenter X SaaS расте с вашия бизнес. Вижте как дори и най-малкият стартиращ бизнес може да расте с Teamcenter X - в Cloud SaaS  Teamcenter се включва незабавно за бърза стойност. Можете да управлявате цифровия си близнак на продукта ефективно, за да пуснете нови и иновативни продукти на пазара по-бързо – и по-бързо да развивате бизнеса си.

Вижте повече за Siemens Teamcenter PLM на тази връзка ... 


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.