• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

PDM&PLM

Teamcenter Active Workspace

TC logo new


Active Workspace - потребителският интерфейс (UI) за управление на Teamcenter, предлага удобни визуални компоненти, за да ви информира по-бързо, да ви помогне да работите по-интелигентно и да ви позволи да си сътрудничите по-лесно.

composing active workspace tc news

 

Без да се изисква отделно инсталиране, Active Workspace предлага визуален потребителски интерфейс за навигиране във вашите продукти и процеси, с полезни подсказки, които да ви насочат по пътя.

Изкуственият интелект (AI) може да ви помогне, като предложи общи действия, за да сведе до минимум тренировките и да ограничи броя на вашите кликвания на мишката. Можете дори да персонализирате Teamcenter със собствените си предпочитания в това как изглежда и как комуникирате с продукта.

Teamcenter е предназначен за всички, които имат дял в процесите на разработване на вашите продукти, с достъп навсякъде и на всяко устройство. Той дори се свързва с познатия ви софтуер за офиса и този за проектиране, намалявайки необходимостта от прескачане между приложения.

Намерете по-бързо това, от което се нуждаете

Active Workspace ви предлага най-доброто от интернет търсенето - за да ви помогне бързо да намерите необходимата информация. Active Workspace визуално представя резултатите от търсенето в логически групи, като ви улеснява да разчитате и да намерите това, от което се нуждаете. Интуитивният браузър за навигация и структура на продуктите ви улеснява навигацията през съответната PLM информация.

Active Workspace Teamcenter 2 tcm27 26104

 

Информация и процеси, свързани с вас

Active Workspace ви представя само подходяща информация за продукта в контекста на вашата роля и задачата, която се опитвате да изпълните. Независимо дали сте автор, рецензент, мениджър или PLM администратор, ключови възможности в Active Workspace, като управление на промените, управление на документи, работен поток, управление на изискванията и визуализация ви дават възможност да предприемете точните действияпрез целия жизнен цикъл на продукта, и с помощта на точни доклади, всеки  да види голямата картина с по-голяма яснота и да вземе по-интелигентни решения.

Active Workspace Teamcenter 3 tcm27 26106

 

PLM - когато и където имате нужда

Active Workspace е удобен за ИТ клиент за Teamcenter с нулево инсталиране и удобен достъп през уеб браузър, който осигурява идентично и безпроблемно изживяване на всяко компютърно или умно устройство. Active Workspace може да бъде хостван в дизайнерски и офис приложения, като MCAD, Microsoft® Office и Adobe®, така че хората могат да използват PLM, без да напускат познатата си среда на работа. С Active Workspace можете да получите достъп до Teamcenter по всяко време и навсякъде на всяко устройство.


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал", етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

Повече от 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
quinx.png
zuken.png
ZOLLER
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
FAUSER AG

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.