• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Обучение

Обучение

Спейскад ООД предлага професионални курсове за автоматизирано конструиране и производство, дизайн и симулация на технологични процеси с CAD/CAM/CAE софтуерни продукти  на територията на потребителя или в нашия Център за обучение в град Казанлък. 

Центърът за професионално обучение на Спейскад ООД е постоянно действаща инициатива, насочена към придобиване на ключови знания и умения за повишаване на квалификацията и мотивацията на потребителите на нашите продукти.Подробности за текущите обучения, лектори вижте тук. 

В изпълнение на нашата мисия създадохме първият онлайн портал за безплатно CAD/CAM/CAE самообучение на студенти, инженери и дизайнери. С постоянно нарастващ брой мултимедийни уроци зa работа със Solid Edge и NX на български език. Регистрирайте се и повишете своята компетентност: http://lms.spacecad.bg/

Спейскад ООД оценява важността на доброто инженерно образование и помагат на ученици, студенти, докторанти и преподаватели, желаещи да задълбочават своитe CAD/CAM/CAE познания в тази насока ние развиваме следните академични инициативи.

  


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал", етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

Повече от 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
quinx.png
zuken.png
ZOLLER
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
FAUSER AG

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.