• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

Siemens Solid Edge

3d cad software solid edge siemens

Solid Edge е портфолио от достъпни, лесни за използване софтуерни инструменти, които се отнасят до всички аспекти на процеса на разработване на продукта. Solid Edge съчетава скоростта и простотата на директното моделиране с гъвкавостта и контрола на параметричния дизайн – единствено възможно със синхронната технология!

Със Solid Edge, вие разполагате с пълен набор мощни инструменти за CAD за механичен и електрически дизайнFEM/FEA и CFD симулация, CAM от висок клас за производството, създаване на технически публикации и безплатен PDM за управление на данните.

Solid Edge се предлага безплатно за следните категории потребители:

 

4 Solid Edge 2023 CAM Pro


Изтеглете брошурата на Solid Edge (PDF) от тази връзка ...

Заредете Solid Edge за 30 дневен безплатен тест от тук ...

Заредете Solid Edge 2D с безплатна безсрочна лицения от тук ...

Механично конструиране. Скорост и гъвкавост от ново CAD поколение

Използвайте Solid Edge за постоянно подобряване на детайлите и възлите, използвани в традиционните производства. Допълвайки мощните инструменти на традиционния CAD с функции за оптимизация на топологията, Solid Edge създава олекотени компоненти, идеално подходящи за производство чрез директен 3D печат и съвременни адитивни процеси. Вижте повече тук...
 

Електро/PCB проектиране. Интегриран електрически/PCB дизайн

Модулите за електро проектиране и проектиране на печатни платки (PCB) в Solid Edge са разработени, за да задоволят изискванията на компаниите, за които лекотата при използване и интегритета на проектите са толкова важни, колкото и функционалността на инструментите за дизайн. Вижте повече тук ...


Solid Edge 
CAM ProТрадиционно и адитивно производство

Напълно интерираният, водещ CAM продукт Solid Edge CAM Pro генерира управляващи програми за механична обработка, роботи и метрология без транслиране на геометрия, и напълно асоциативно с проментите в Sоlid Edge модела!
 

Симулация. Мащабируем FEM/FEA и CFD симулационен софтуер

Симулацията в Solid Edge съкращава времето за производство и чувствително намалява разходите за материали, като едновременно с това повишава качеството на продуктите! FEM/FEA симулацията оптимизира механичният дизайн на 3D детайли и асемблирани модели, CFD симулацията с FloEFD оптимизира взаимодействието на модела в среда на флуидни потоци - въздух, вода и течности. 

 

 Първият дрон на Марс излетя сполучливо, съгласно плана на програмата. Моделът е проектиран в Siemens Solid Edge и симулиран в Simcenter FLOEFD за Solid Edge, напълно вградена в Solid Edge CFD симулация.
 

Вградена PDM система - безплатно! Мащабируемо управление на данните

Възползвайте се от мащабируеми решения за управление на инженерните изменения и данните  от вградения в Solid Edge PDM без допълнително заплащане, с възможност до надграждане към пълните PLM възможности на SIEMENS Teamcenter.


2D чертане и технически публикации. 
Динамични чертежи и технически публикации

Бързо създавайте 2D чертежи и 3D технически публикации, които ясно представят конструкцията и най-ефективните процеси за нуждите на производството, монтажа и поддръжка на вашите продукти. Вижте повече тук ...

Портал. Облачно сътрудничество

Възползвайте се от безплатното онлайн управление на CAD данните за преглед и сътрудничество в портала на Solid Edge, чрез браузър за преглед, маркиране и сигурно, контролирано споделяне.

Вижте още за Solid Edge на Български език тук ...

Запознайте се с превъзходните функции на Solid Edge в YouTube ...

Вижте типични сфери на индустриални приложения на Solid Edge:


Нови блог публикации

Вземете под наем

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.