• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

Siemens Solid Edge

3d cad software solid edge siemensSolid Edge предоставя на инженерите завършено портфолио от решения за конструиране и производство на продукти.  Със Solid Edge, вие разполагате с пълен набор мощни инструменти за механичен и електрически дизайн, FEM/FEA и CFD симулация, CAM за производството, създаване на технически публикации, безплатен PDM за управление на данните и още - всичко от един единствен доставчик - Siemens!  

Разработван изключително върху собствените технологии на SIEMENS - Parasold, D-Cubed и JT, Solid Edge предлага не само богати функции за проектиране, но и мащабируеми решения за симулация, производство с CNC машини и PDM за управление на инженерните данни и изменения.


Изтеглете брошурата на Solid Edge (PDF) от тази връзка ...

Заредете Solid Edge за 30 дневен безплатен тест от тук ...

Заредете Solid Edge 2D с безплатна безсрочна лицения от тук ...

Механично конструиране. Скорост и гъвкавост от ново CAD поколение

Използвайте Solid Edge за постоянно подобряване на детайлите и възлите, използвани в традиционните производства. Допълвайки мощните инструменти на традиционния CAD с функции за оптимизация на топологията, Solid Edge създава олекотени компоненти, идеално подходящи за производство чрез директен 3D печат и съвременни адитивни процеси. Вижте повече тук...
 

Електро/PCB проектиране. Интегриран електрически/PCB дизайн

Модулите за електро проектиране и проектиране на печатни платки (PCB) в Solid Edge са разработени, за да задоволят изискванията на компаниите, за които лекотата при използване и интегритета на проектите са толкова важни, колкото и функционалността на инструментите за дизайн. Вижте повече тук ...


Solid Edge 
CAM ProТрадиционно и адитивно производство

Програмирайте механична обработка на детайли или прототипи върху CNC машини, използвайки традиционната NC обработка или новите 3D адитивни процеси. Напълно интерираният, водещ CAM продукт Solid Edge CAM Pro генерира управляващи програми за механична обработка, роботи и метрология без транслиране на геометрия, и напълно асоциативно с проментите в Sоlid Edge модела!

 

Симулация. Мащабируем FEM/FEA и CFD симулационен софтуер

Чрез изпълнение на симулация в началото на проекта се правят важните промени и се вземат решения, когато те са най-лесни. Симулацията съкращава времето за производство и чувствително намалява разходите за материали, като едновременно с това повишава качеството на продуктите! FEM/FEA симулацията оптимизира механичният дизайн на 3D детайли и асемблирани модели, CFD симулацията с FloEFD оптимизира взаимодействието на модела в среда на флуидни потоци - въздух, вода и течности. 

 

 Първият дрон на Марс излетя сполучливо, съгласно плана на програмата. Моделът е проектиран в Siemens Solid Edge и симулиран в Simcenter FLOEFD за Solid Edge, напълно вградена в Solid Edge CFD симулация.
 

Вградена PDM система - безплатно! Мащабируемо управление на данните

Възползвайте се от мащабируеми решения за управление на данни, от възможностите, от вградения в Solid Edge PDM без допълнително заплащане, до пълните PLM възможности на SIEMENS Teamcenter.


2D чертане и технически публикации. 
Динамични чертежи и технически публикации

Бързо създавайте 2D чертежи и 3D технически публикации, които ясно представят конструкцията и най-ефективните процеси за нуждите на производството, монтажа и поддръжка на вашите продукти. Вижте повече тук ...

Портал. Облачно сътрудничество

Възползвайте се от безплатното онлайн управление на CAD данните за преглед и сътрудничество в портала на Solid Edge, чрез браузър за преглед, маркиране и сигурно, контролирано споделяне.

Вижте още за Solid Edge на Български език тук ...

Запознайте се с превъзходните функции на Solid Edge в YouTube ...

Вижте типични сфери на индустриални приложения на Solid Edge:


Нови блог публикации

Вземете под наем

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал", етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

Повече от 25 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.