• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

Синхронната технология в Solid Edge

3d cad software solid edge siemens"Използвайки Solid Edge със синхронна технология, всъщност мога да правя много повече итерации от преди. И поради това цената на продукта намалява. Теглото на продукта намалява. Изпълнението върви нагоре. Гаранцията е много по-дълга. Качеството го обича. Обичаме Solid Edge. Маржът на печалбата го обича."

Джон Уинтър, ръководител на дирекциа "Машиностроене", Bird Technologies


Solid Edge прави създаването и редактирането на 3D CAD модели по-бързо и лесно чрез уникалната синхронна технология на SIEMENS - която съчетава скоростта и простотата на директното моделиране с гъвкавостта и контрола на параметричния дизайн. Синхронната технология в Solid Edge ви позволява бързо да създавате нови проектни концепции, лесно да отговаряте на заявките за промяна и да правите едновременни актуализации на множество детайли директно в рамките на асемблирания модел! С тази гъвкавост на дизайна можете да елиминирате тромавото предварително планиране и да избегнете невалидните фючъри след редакция, проблемите с регенериране на модела и загубата на много време за преизчисления. 

Силата на синхронната технология също ви позволява да работите с чуждите CAD данни точно като със собствените модели, като поддържате безпроблемно сътрудничество с доставчици и партньори.


Изтеглете брошурата на Solid Edge 2020 (PDF) от тази връзка ...

Заредете Solid Edge 2020 за 45 дневен безплатен тест от тук ...

Вижте още за Solid Edge на Български език тук ...

Запознайте се с превъзходните функции на Solid Edge 2020 в YouTube ...


Бързо и гъвкаво проектиране

С интегрираните 2D и 3D скици, синхронната технология Solid Edge ви позволява да започнете вашите проекти веднага, без досадно предварително планиране. Подходът на Solid Edge за 3D CAD без история означава, че можете да работите директно с вашата геометрия на дизайна и да правите промени незабавно.

  • Бързо първоначално проектиране. Solid Edge осигурява бърз първоначален дизайн за създаване и проверка на продуктите - създавайте вашите части толкова бързо, колкото можете да мислите.
  • Прецизно директно моделиране. Синхронната технология Solid Edge ви позволява да създавате бързо нови проекти, лесно да реагирате на промените в тях и да правите едновременни актуализации на множество детайли в рамките на всеки асемблиран възел.

Бърз отговор на промените в късен етап

Когато промяната на дизайна в късен етап застане между вас и крайния срок, синхронната технология Solid Edge позволява лесно да се правят необходимите промени, дори в базирани на историята 3D CAD модели. Чрез просто актуализиране на референтните размери или натискане и издърпване на геометрията, можете бързо и лесно да правите промени във всеки модел, без да се притеснявате от сривовете на фючърите, възникване на проблеми или отнемане на време за преизчисления.

  • Бърз отговор на промените в дизайна в късен етап. Когато промените в дизайна на късен етап застанат между вас и крайния срок, синхронната технология Solid Edge ви позволява бързо и лесно да правите заявени редакции.
  • Разпознаване на проектните намерения. Синхронната технология в Solid Edge интелигентно разпознава проектните намерения в асемблирания модел, и ги запазва при редактиране на модела съгласно и намеренията и нуждите на конструктора.

Работа с импортирани 3D CAD модели

При синхронната технология Solid Edge импортирането на файл от друга 3D CAD система е толкова лесно, колкото да го отворите. Редактирането на внесените модели е също толкова лесно. Просто щракнете и преместете лица, или добавете и редактирайте размери „в движение“ - Solid Edge автоматично ще прави интелигентни актуализации, сякаш съществува дърво на историята. 

Със синхронната технология в Solid Edge можете лесно да използвате повторно 3D геометрия от други CAD системи, спестявайки време и усилия при създаването на нови проекти.

Само с ено просто “Copy” и “Paste”, Solid Edge ви позволява да прехвърляте 3D модели от един проект към друг, и третира файловете в други CAD формати, точно собствените родни файлове на Solid Edge.

  • Безпрецедентна работа със SolidWorks данни. SolidWorks ползва под лиценз от SIEMENS моделното ядро PARASOLID. Общото за двата продукта моделно ядро позволява на Solid Edge да наследява и редактира като свои SolidWorks проектни файлове – вкл. 3D детайли, 3D асемблирани модели и 2D чертежи. Вижте повече тук …

Подготовка за FEA симулация

Със синхронната технология в Solid Edge, подготовката на модел за анализ по метода на крайните елементи (FEA) е лесно, дори и да нямате големи 3D CAD умения. Solid Edge предоставя лесни за използване инструменти за подготовка за FEA симулация и няма значение дали вашата геометрия е създадена в Solid Edge, или с друг 3D CAD инструмент.


Нови блог публикации

Вземете безплатно

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.