• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

Solid Edge PDM - без допълнително заплащане!

3d cad software solid edge siemens

„Със Solid Edge  Data Management, повишихме ефективността на нашите дизайн инженери с 60-65 процента. Сега можем точно да проследяваме версиите на проекта и ревизиите на чертежите. Всеки наш инженер лесно получава достъп до данните на другия. Вече имаме обща библиотека от чертежи на детайли и асемблирани продукти. Нашият процес за управление на измененията е опростен. Освен това, времето за публикуване на изменения е значително намалено“.

Yashwant Rajeshirke, старши инженер за развитие, R&D, Forbes Marshal

 

Solid Edge Data Management предоставя отлични възможности за управления на измененията за по-малки производители, които се затрудняват да работят с увеличаващия се обем CAD файлове. Настройката е бърза - просто поставете индекс върху папките, в които съхранявате вашите Solid Edge файлове.

Нашето решение ви позволява да преглеждате и редактирате атрибутите на множество файлове, както и да извършвате операции за преразглеждане и публикуване на детайли, възли и чертежи на Solid Edge. Архивирайте, споделяйте и синхронизирайте вашите Solid Edge файлове, като използвате популярния облачен базиран софтуер за споделяне на файлове като Dropbox, OneDrive, Google Drive и Box.

 


- Бърза настройка, без нужда от софтуер и поддръжка на бази данни. 
Функциите за управление на данните в Solid Edge използват стандартна технология за индексиране на Windows, за да съхраняват информация за вашите файлове. Няма нужда от софтуер за бази данни, който да се инсталира или поддържа, така че няма нужда от ИТ поддръжка. Просто поставете индекси на папките, в които се съхраняват вашите Solid Edge файлове, и започнете да управлявате проектите си незабавно.


- Бързо търсене и интегрирано управление на атрибути. Със Solid Edge Data Management можете бързо да търсите и намирате нужните файлове от Windows Explorer или Solid Edge, като използвате имена на файлове и стандартни, или персонализирани атрибути. Можете също така да стартирате търсения „къде се използва“, които ви позволяват да намерите къде се използва детайл в монтажи и чертежи; след това можете бързо да оцените въздействието на планираните промени върху съществуващите асемблирани модели.

- Лесно преразглеждане и управление на версиите/ревизиите. Solid Edfe Design Manager ви позволява бързо да преразглеждате детайли, възли и чертежи. Например, можете да клонирате съществуващ асемблиран модел и да създадете нови ревизии на избрани негови детайли, което ви дава бърз старт на нов проект. Можете също така лесно да преглеждате и редактирате информацията за свойствата, която съхранявате във вашите детайли, възли и чертежи на Solid Edge. И можете да публикувате новите версии на вашите детайли, сглобки и чертежи само с няколко щраквания.

- Гъвкаво съхранение и споделяне на файлове. Solid Edge Data Management предлага гъвкави решения за съхранение и споделяне на файлове, използвайки локални, мрежови и облачни бази данни за съхранение, които отговарят на нуждите на отделни потребители в по-големи производители. Можете да съхранявате и споделяте данните си в облака, като използвате популярния софтуер за споделяне на файлове като Dropbox, OneDrive, Google Drive и Box и можете лесно да споделяте избрани данни с отдалечени конструктори, доставчици и клиенти. Вашите файлове в Solid Edge също се съхраняват локално, като ви осигуряват оптимална производителност и гъвкавост за работа офлайн.

Solid Edge Data Management e отлично PDM решение за потребители с неголям брой работни места. При повече работни места и по-голям обем проектни данни следва да се оцени възможността и ползата от внедряване на Siemens Teamcenter PLM


Нови блог публикации

Вземете безплатно

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.