• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

Асемблиране

Създавайте и управлявайте големи сглобени модели, без да жертвате производителността!

Резултат с изображение за „solid edge assembly“

Асемблиран модел на цех за преработка на мляко в Solid Edge на Донидо Машин Индъстри

 3d cad software solid edge siemensТъй като проектите стават по-сложни, броят на детайлите в един сглобен модел често нараства. Solid Edge помага на потребителите бързо и лесно да създават и управляват дори най-големите сглобки, без загуба на детайли или сривове. 

Създайте точно представяне на всички компоненти - включително детайли, тръби, проводници, заварки и метални листове - в завършен цифров макет, който позволява по-прецизен дизайн и анализи. Solid Edge ви помага бързо да откривате и коригирате проблеми като сблъсък и проникване, да генерирате инструкции за сглобяване и да представяте дизайна пред клиенти - намалявайки необходимостта от скъпи прототипи.

В тази демонстрация ви показваме как Solid Edge борави с големи монтажи. Solid Edge ви предоставя всички инструменти, от които се нуждаете, за да работите по-ефективно при сглобяването,
независимо дали вашият CAD модел е десет части, 13 000 части или дори 2,5 милиона части.

Безпрецедентна производителност при големи сглобен модели

175688419Усъвършенстваните техники за управление на паметта на Solid Edge ви позволяват лесно да управлявате моделирането на сглобени модели. Бързо създавайте, заредете и направете актуализации на големи сглобени модели и свързаните с тях чертежи. Опростяването на сглобения модел, определянето на зоните за сглобяване и навигацията в структурата освобождават системната памет и позволяват на вашия графичен дисплей да работи по-ефективно. 

С моделирането на сглобяване в Solid Edge можете да позиционирате сложни възли в главните сглобки и да превключвате между опростени и детайлни изгледи по желание, без да чакате. Или бързо превърнете под-възлите в самостоятелни детайли, създавайки компоненти като заместители за подобрена производителност. Режимът с висока производителност за големи сглобки, който автоматично се активира с нарастване на асемблирания модел подобрява интерактивната производителност с до 10 пъти по-бързи работни процеси.

Изтеглете брошурата на Solid Edge 2020 (PDF) от тази връзка ...

Заредете Solid Edge 2020 за 30 дневен безплатен тест от тук ...

Вижте още за Solid Edge на Български език тук ...

Запознайте се с превъзходните функции на Solid Edge 2020 в YouTube ...


Моделиране в контекст - „отгоре надолу“ и обратно

12Със Solid Edge можете да проектирате по начина, по който искате, независимо дали „отдолу нагоре“ (чрез сглобяване на съществуващи компоненти) или отгоре надолу (като започнете от идейна схема или като проектирате детайли, които да се поберат в съществуващ сглобен модел). Богат набор от команди и инструменти за моделиране на сглобени възли ви позволява да използвате асоциативен или неасоциативен подход. 

Уникалната синхронна технология на Solid Edge ви помага да създавате и модифицирате сглобките по-бързо, използвайки булеви функции или едновременно редактиране в множество детайли. Без значение как започва дизайнът ви, с Solid Edge можете да работите в контекста на вашата сглобка, когато създавате или модифицирате компоненти.

Лесно управлявайте сглобен моделните отношения

С инструментите за моделиране на асемблирани модели в Solid Edge можете лесно да актуализирате връзки и ограничения, независимо дали променяте съществуващи детайли или импортирате нови сглобен модели. Текстовите и символични представяния на компоненти за сглобяване и техните взаимоотношения, организирани в контурни формати, улесняват намирането, активирането и контролирането на тяхното показване.

Пестете време с шаблони и стандартни детайлиlavina.32

Когато изграждате сглобки, често е необходимо да поставяте стандартни или предлагани в търговската мрежа детайли, като гайки, болтове и други. Със Solid Edge можете бързо да копирате детайли и възли в подредба на шаблони. И с наличните библиотеки за стандартни детайли лесно можете да намерите и поставите често използвани компоненти, които отговарят на вашите фирмени стандарти.

По-бързо проектиране на рамки и заварени конструкции

Solid Edge предлага процесно специфични приложения за ускоряване създаването на  рамкови конструкции и заварки. Вградените знания за инженерния процес, заедно със структурираните работни процеси, ви помагат да проектирате рамки и заварени конструкции много по-бързо, отколкото в CAD инструменти за моделиране с общо предназначение. 

Рамките и заварките в Solid Edge са напълно асоциирани с възможностите за сглобяване, моделиране и изработване на детайли. Solid Edge ви позволява автоматично да създавате спецификации и списъци с детайли, необходими надолу по веригата за производството или тяхното закупуването.

Реалистично изобразяване и анимация

Solid Edge предлага пълно фотореалистично изобразяване, включително графично разположение на светлината, меки сенки и отражения. Реалистични симулации за движение на компонентите могат да бъдат създадени с мощни визуални инструменти, запазени като филми и споделяни. Графична времева линия помага на дизайнерите да зададат точната последователност на операциите, показващи кога стартират двигатели, как се въртят валове, частите избледняват и възникват експлозии.

Изтеглете брошурата на Solid Edge 2020 (PDF) от тази връзка ...

Заредете Solid Edge 2020 за 30 дневен безплатен тест от тук ...

Вижте още за Solid Edge на Български език тук ...

Запознайте се с превъзходните функции на Solid Edge 2020 в YouTube ...


Нови блог публикации

Вземете безплатно

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.