• +359 2 90 33 999
 • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

SpaceCAD на Маштех § Инотех 2021 - софтуер за проектиране и производство

ge3

 

Siemens Solid Edge. Задвижван от революционната Сихронна Технологиа, SIEMENS Solid Edge предоставя на инженерите завършено портфолио от решения за конструиране и производство на продукти – механичен и електo дизайн, симулация, CAM, PDM управление на данни и още.

Siemens NX. Гъвкаво и мощно, напълно интегрирано CAD/CAM/CAE и PLM решение от високия клас, SIEMENS NX ви помага да разработвате, да произвеждате, и да доставяте и поддържате по-добри продукти, по-бързо и по-ефективно.

Altair SimSolid. Използвайки революционни алгоритми за инженерна симулация, Altair SimSolid ви дава възможност да симулирате и оптимизирате бързо много големи геометрични модели, без типичната за FEM/FEA загуба на време за подготовка на модела.

QUINX DNC/MDC. Софтуерните решения на Quinx за директно сървърно управление на CNC машини (DNC) и събиране на данни от CNC производства позволяват повишаване на производствения капацитет с до 20 %, и дават безценна информация на ръководителите на производството за ефективността на машините.

ZUKEN CADSTAR. Професионален, мощен и достъпен, ZUKEN CADSTAR отговаря на вашите изисквания, очаквания и бюджет за гъвкав и мощен софтуерен продукт за проектиране на електронни схеми и печатни платки.

Archimed eDMS. Чрез Archimed eDMS, компаниите получават централизирано хранилище на документи и управление на работни потожи (workflows), с възможност за групова работа и отдалечен достъп до информацията, съобразен с ролите и задачите на служителите.

 


СпейсКАД на Маштех § ИноТех 2021 - dataFRUIT IIoT за електро-механични системи

dataFRUIT e завършено решение за дистанционна свързаност и управление на електро-механично индустриално оборудване и пренос на данни в реално време от налични индустриални датчици и контролери (PLC) към Cloud базирани платформи за управление на IoT (Internet of Things).

Вижте подробно  на тази връзка ...

dF architecture

dataFRUIT наблюдава множество параметри от свързани контролери и датчици, интегрирани в основни възли и различни компоненти на оборудването, които измерват работни и физически параметри (температурни нива, налягане, деформации, промените им във времето, магнитно поле и др.) на широк набор специфични обекти в конкретен проект. Основните потребители на dataFRUIT могат да се обединят в няколко групи:

• Производители на машини и индустриално електро-механично оборудване;
• Интегратори на електро-механично оборудване, желаещи да придадат по-висока добавена стойност на предоставяните от тях продукти и услуги
• Оператори на електро-механично оборудване, предоставящи средства за управление на решенията на своите технически екипи.

Вижте още на тази връзка ...

dataFRUIT предлага набор от средства за бързо изграждане на следните IoT функционалности:

• Мониторинг на електро-механично оборудване;
• Анализ на актуалната използваемост и функциониране на оборудването;
• Анализ на натрупаните исторически данни;
• Превантивно оповестяване по комуникационни канали при възникнали събития;
• Средства за създаване на логически модели с цел предсказуемост на бъдещи събития.


СпейсКАД на Маштех § ИноТех 2021 - инженерни услуги и адитивно производство

SpaceCAD предлага инженерни услуги за:

 • Конструиране на нови продукти
 • 3D сканиране на физически модели
 • Реверсивно конструиране от сканирани модели
 • Симулация и оптимизация на флуидни потоци
 • Oптимизация на продуктови характеристики
 • Оптимизация на производствени процеси
 • Бързо производство на комплексни възли и детайли чрез 3D печат

Вижте повече на тази връзка ...

cad

След стартиране на услугата, SpaceCAD в сътрудничество с клиента изпълнява задачата, подравнявайки междинните резултати към поставената от потребителя цел.

Как SpaceCAD гарантира качеството?

Ние прилагаме доказана методика на изпълнение на инженерните услуги:

 • Оценка на проблемната област и планиране за превенция на риска
 • Съдействие на потребителя за изготвяне на техническо задание
 • Управление на изискванията в съответствие с методика за приемане
 • Изпълнение в екип с представители на възложителя

Вижте резултатите от някои наши инженерни услуги тук (PDF) ...

Направете запитване за инженерна услуга на този адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


SpaceCAD на Маштех § Инотех 2021 - Роботи, 3D принтери и 3D скенери

Robotic Machining NX CAM 5 640x360 tcm52 25963KUKA роботи
Портфолиото на KUKA  предлага перфектни решения за автоматизация и по-ефективни производствени процеси - от един отделен робот, до цялостни роботизирани системни концепции.

OnRobot
Периферията за роботизирани операции на OnRobot помага на производителите да получат пълните предимства на автоматизацията - рентабилност и безопасност при съвместна работа на роботи с работници.

Индустриални 3D принтери за метали
Металните 3D принтери на 3D Systems предлагат най-високото в индустрия качество на детайлите, изработвани от неръждаема и ниско въглеродна стомана, титанови и био-съвместими сплави, алуминий и други.

3D Systems Figure 4 3 19 17 e1490020570797Индустриални 3D ферми за индустриално производство на пластмаси
Производството на пластмасови детайли с 3D System Figure 4 е изключителна алтернатива на традиционното леене под налягане, която позволява директно цифрово производство на прецизни пластмасови детайли – без нужда от производство на фаромообразуващи инструменти, още в същия ден.

Професионални 3D принтери за пластмаси
3D Systems предлага водещите в света решения с интегриран хардуер, софтуер и материали за 3D печат с пластмаси, фино настроени за постигане на най-високо качество на детайлите.

Достъпни 3D принтери за пластмаси
CreatBot предлага надеждни, ефективни и достъпни 3D принтери за производство на пластмасови детайли, с които безопасността, качеството и осезаемите резултати оправдават инвестициите.

shining 3d freescan x7 3d scanner3D скенери

Досатвяни с пълната версия на Siemens Solid Edge, 3D скенерите на SHINING 3D предоставя професионални решения, обхващащи „3D дигитализиране - Интелигентен дизайн - Адитивно производство“ за промишлено производство, метрология, здравеопазване и биологични науки, персонализиране на продукти и образование.


Страница 1 от 16

Последни новини

История

Повече от 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
quinx.png
zuken.png
ZOLLER
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
FAUSER AG
Industry Info

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.