• +359 2 90 33 999
 • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

CoreTech обяви Moldex 3D v. 2023

CoreTech наскоро обяви своята нова версия нa водещият софтуер за производители на детайли от пластмаса – Moldex 3D.

Тази нова актуализация предлага големи подобрения от предишната версия, като повечето от предимствата идват от изчислителните надстройки на софтуера.

Moldex3D Studio Viewer 01 e1565769722409


Какво е новото в Moldex3D 2023?

 • Актуализация параметрите на материалите чрез над 400 проучвания на деформацията през последната година сравнение с физически компоненти, за да провери верността на резултатите по отношение на свиването, теглото и кристалността. 
 • Подобрения в прогнозите на въздушния ефект на софтуера и дизайна на охлаждащите линии при разсейването на топлината
 • Преминаване към многоядрени и клъстерни паралелни изчисления
 • Оптимизацията на дизайна на тъканния слой. 
 • Възможност на множество потребители в една организация да създават отчети с последователни висококачествени графики и настройки
 • Използване на скриптове с функции, които често се повтарят
 • Изграждане на масиви от проучвания, които тестват множество параметри
 • iMolding Hub за да изграждане на бази данни за вътрешни формовъчни машини и съхраняване на данни за всяка отделна шприц машина.

Вижте подробно тук (PDF) ...


CADSTAR 2023.0 е тук! Какво е новото ...

- Подобрения в редактирането на компоненти. В eCADSTAR Library Editor подобрихме удобството при работа. Сега множество потребители могат да работят с библиотеката, докато даден компонент се редактира, така че вашият работен процес да не се забавя.

- Скриптове за данни в партидно производство. Използвайте интерфейс за скриптове като Powershell, C++, C# и VBA, за да настроите партидни експорти за производствени данни. Това включва фото данни, данни за пробиване, ODB++, IPC-2581 и др.

- Хипервръзки между компоненти. eCADSTAR добави хипервръзки между компонентите. Например, листовете с данни могат да бъдат отворени от дизайна, търсачката на библиотека и редактора на библиотека за лесен достъп.

eCADSTAR PCB design software Banner 1510x500


- Присвояване на имена за варианти. 
Добавихме вариантен текст, който позволява на потребителите и производителите да видят кой вариант на дизайн разглеждат, например варианти на дизайн за Европа, САЩ и Обединеното кралство. Това спестява много усилия и време, за да разберете кой е всеки вариант.

- Подобрения в PI/EMI анализа. Вече има вграден Layout Viewer за визуализиране на проблеми със свързаността в проектните данни. Това от своя страна намалява значително времето за отстраняване на грешки в оформлението.

eCADSTAR Schematic GUI


- БЕЗПЛАТНА миграция на данни от Altium към eCADSTAR. 
eCADSTAR си партнира с LogicSwap, за да създаде инструмент за мигриране на данни, който прехвърля друг софтуер за PCB от Altium в напълно използваеми данни в eCADSTAR.

Вижте повече за ZUKEN Cadstar на тази връзка ... 


Изпълнителният директор на CERATIZIT ще говори в Siemens Realize LIVE

mark Bloser15 май 2023 г. - Изпълнителният директор на CERATIZIT за технологии и решения Марк Блосър беше избран да представи на конференцията Siemens Realize LIVE US в Лас Вегас, Невада, 12-15 юни 2023 г. Конференцията е водещото събитие на Siemens, фокусирано върху напредъка и най-доброто практики в дигиталната трансформация.

Представянето на Блосър ще подчертае симбиотичната връзка между инструменти и софтуер в революционизирането на основните приложения на дигиталното производство. С фокус върху процеса на високо динамично струговане (HDT) на CERATIZIT с инструментите FreeTurn на компанията, Blosser ще вдъхне живот на бъдещето на операциите по струговане за присъстващите на конференцията.

HDT и FreeTurn на CERATIZIT работят съвместно със софтуера NX CAM на Siemens, за да комбинират всички традиционни операции - грубо обработване, довършителни работи, контурно струговане, челно струговане и надлъжно струговане - само в един инструмент. Гъвкавият ъгъл на подход на инструмента позволява множество възможности за обработка, което намалява времето, инвестирано в настройка, и ускорява използването на машината.

FreeTurn NXCAM Toolpath 1

Blosser има четири десетилетия професионален опит в производствената индустрия и притежава степен по компютърни науки от St. Petersburg College и степен по машинна технология от техническия колеж Pinellas. В настоящата си ръководна позиция в CERATIZIT, Blosser ръководи сложни проекти на високо ниво, които помагат на клиентите да оптимизират и рационализират своите операции.

За повече информация относно американската конференция Siemens Realize LIVE, посетете уебсайта на събитието.

Относно CERATIZIT USA, Inc.

Част от CERATIZIT Group , CERATIZIT USA проектира и произвежда висококачествени стандартни и персонализирани инструменти за металообработващата индустрия. Със седалище в Шаумбург, Илинойс, CERATIZIT USA е доставчик на решения и услуги за много различни индустриални сегменти, включително автомобилостроене, космическа индустрия и енергетика. С високоспециализиран персонал, обширно продуктово портфолио и регистрация в Международния трафик на оръжия (ITAR), CERATIZIT USA предоставя на производителите цялостно инженерно приложение, обслужване и поддръжка за обучение, необходими за максимална производителност и рентабилност.

Siemens NX CAD/CAM в CERATIZIT България

След задълбочен анализ и тестове, Siemens NX CAD/CAM e доставен, внендрен и поддръжан в CERATIZIT България  от 1997 година, като първи потребител на Siemens NX в страната.

 


Siemens и IBM си сътрудничат за ускоряване на устойчивото разработване на продукти

18 април 2023 г.
Плано, Тексас, САЩ

Siemens Digital Industries Software и IBM (NYSE:IBM) днес обявиха, че разширяват дългосрочното си партньорство, като си сътрудничат за разработване на комбинирано софтуерно решение, интегриращо съответните им предложения за системeн инженеринг, управление на жизнения цикъл на услугати и управление на активи.

Новият комбиниран базиран на стандарти SysML v1 пакет от интегриран инженерен софтуер се очаква да поддържа проследимост и устойчиво разработване на продукти, използвайки цифрова нишка, която свързва механичния, електрониката, електроинженерството и софтуерния дизайн и внедряването. Предназначен е да обхване жизнения цикъл на продукта, от ранното проектиране и производство до операциите, поддръжката, актуализирането и управлението до края на живота. 

Siemens IBM SLM tcm27 81308

Първоначално компаниите работят за свързване на IBM Engineering System Design Rhapsody за системно инженерство с решения от портфолиото от софтуер и услуги на Siemens Xcelerator, включително софтуера Teamcenter® на Siemensза управление на жизнения цикъл на продукта (PLM) и софтуера Capital™за разработване на електрически/електронни (E/E) системи и внедряване на софтуер. Компаниите също са свързали  IBM Maximo Application Suite за управление на активи със софтуера Teamcenter на Siemens, за да поддържат интегрирана цифрова нишка между инженеринг на услуги, управление на активи и изпълнение на услуги.

Тези интеграции ще се фокусират върху ефективната повторна употреба на процеси и материали, за да позволят проследимост за устойчиво разработване на продукти. Това може да помогне на компаниите да вземат информирани решения по-рано в процеса на проектиране и инженеринг, за да подпомогнат подобряването на разходите, производителността и устойчивостта. Например, компаниите могат по-бързо да идентифицират недостатъчно ефективни компоненти или дизайнерски елементи, които консумират прекомерни количества енергия или изискват поддръжка или ранна подмяна, а продуктовите иновации могат да бъдат управлявани чрез интегрирана цифрова нишка, която свързва физическите и софтуерните активи обратно в продукта развитие. 

Повече за този проект може да намерите на тази връзка ...


Страница 1 от 29

Последни новини

 • Cyber Monday 2022 Siemens Solid Edge софтуер (Новини) 21 Ноември 2022

    Не искате да изпуснете Cyber Monday 2022!Вземете продукт от портфолиото на Solid Edge с 40% отстъпка! Уважаеми Колеги, За много кратко време...

 • Уебинар "Новото в Solid Edge 2023" (Новини) 17 Октомври 2022

  Спейскад Ви кани да се присъединете към безплатния уебинар за новата версия на Siemens Solid Edge 2023, най-доброто CAD/CAM решение,...

 • Новото в Solid Edge 2023 (Новини) 14 Октомври 2022

  Новото в Solid Edge 2023 Безпроблемното сътрудничество между екипи и системи Ползите Безпроблемно глобално сътрудничество...

История

Повече от 25 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.