• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Защо Teamcenter PLM?

Siemens Teamcenter e водеща в световен мащаб софтуерна платформа за управление на жизнения цикъл – от фазата на проектиране, през производството - до рециклирането на материалите.

  • Използвайте цифровия близнак. Използвайте цифрови близнаци, за да свържете и оптимизирате процесите в проекти, системи, софтуер, симулация и визуализация. Разрешете проблемите виртуално, преди да са станали реални.
  • Сътрудничество и иновации. Свържете хората във вашия бизнес. Автоматизирайте и рационализирайте процесите през жизнения цикъл на продукта. Осигурете видимост за всеки, за да вземе иновативни продуктови решения.
  • Разчитайте на лидера. От стартиращи до големи предприятия в различни индустрии, всички се доверяват на Teamcenter. Инвестирайте в бъдещето с модерна PLM среда с несравнима широчина, дълбочина и използваемост.

Teamcenter за механичен дизайн. Подобрете инженерната производителност с до 25%. Намирайте, споделяйте и използвайте повторно механични CAD (MCAD) данни в напълно интегрирана PLM среда с множество домейни.

Преминете отвъд управлението на дизайна в работната група. Отключете сътрудничество при механичен дизайн за целия бизнес. Teamcenter е лесен за използване с AutoCAD, Inventor, CATIA, Creo, NX, Solid Edge и SolidWorks.

Оптимизирайте жизнения цикъл на вашия продукт

Teamcenter software helps users plan, develop and deliver product lifecycles. This image portrays those phases with three circles that integrate with each other.

Планирайте

Определете стратегическата посока и продуктовата дефиниция, за да ръководите решенията надолу по веригата.

Развивайте се

Проектирайте и документирайте мулти дисциплинарния си продукт, за да използвате цифровия близнак.

Доставяйте

Изплетете цифровата нишка, за да свържете разработката на продукта с производството, обслужването и доставчиците.

 

Управлявайте механични данни в множество CAD системи. Достъпвайте цялата мощ на Teamcenter PLM, вградена в избрания от вас инструмент за проектиране. Лесно намирайте и използвайте повторно съществуващи проектни решения и работете с увереност, че винаги разполагате с най-новите и най-точни данни.  Обменяйте данни както с вътрешни заинтересовани страни, така и с доставчици и партньори, като всеки човек работи в предпочитаната от него система. Всички компоненти могат да бъдат използвани в мулти-CAD среда, за истинско проектно сътрудничество. Прочетете електронната книга за най-добрите практики тук …

Единен, сигурен източник на данни в множество области. Свържете вашите механични проекти с електрически, електронни, софтуерни и симулационни данни. Управлявайте, намирайте, споделяйте и използвайте повторно данни в конструктивните звена от един защитен източник. Доставете спецификация на материалите в множество области (multidomain BOM) и асемблирайте в завършен вид цифровия близнак. Разберете сложните връзки и зависимости между компонентите във всички възможни конфигурации на продукта, дори когато той се променя. Вижте уебинара за управление на данни в множество области

Визуализирайте CAD данни за сътрудничество в целия бизнес. Споделяйте, използвайте повторно и модифицирайте проектите  независимо от родната им CAD система, като използвате CAD-неутрален JT формат. С този формат можете да си сътрудничите и да преглеждате детайлите на 3D дизайна с доставчици, партньори и заинтересовани страни, които не използват CAD инструменти. Можете да преглеждате, запитвате и анализирате проекти, като използвате цифрови макети, за да утвърждавате множество промени в дизайна. Изтеглете JT2GO безплатно …

Управлявайте данните за материали през целия жизнен цикъл. Управлявайте цялостно жизнения цикъл на всички материали, използвани във вашите продукти с Teamcenter за управление на материалите. Включете данни за материалите във вашите процеси на проектиране от самото начало, а не като последващо действие. Доставяйте иновативни, устойчиви продукти с данни за техните материали, процеси и задания, вградени в жизнения цикъл на продуктите. Вижте уебинара „Teamcenter - интегрирано управление на материалите“

Проектирайте в контекст, за да се съсредоточите върху вашата задача от проектирането. Бързо търсете, навигирайте и установете подходящия контекст на задачите. Преглеждайте големи обеми продуктова информация и работете само с данните, свързани с продукта, конфигурацията или варианта, от който се нуждаете. Запазете тези версии на проекта за ваша употреба или ги споделете с други дизайнери и доставчици, за да могат да ги използват, докато работят върху или валидират своята част от проекта. 

Вижте повече на тази връзка ...


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.