• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Siemens NX CMM - програмиране за измерване на качеството

cmm1

Софтуерът за програмиране на Siemens - NX CMM Inspection предоставя модерно решение за офлайн програмиране, което намалява времето за програмиране, освобождава скъпи CMM машини и осигурява бърза реакция на конструктивните изменения. Чрез комбиниране на познанията в индустрията и най-добрите практики с автоматизацията на процесите, нашето решение рационализира целия процес на разработване на програмата за проверка - от дефиниране на зони за измерване и създаване на път до генериране и валидиране на програмата за измерване и метрологичен контрол. Интеграцията с Teamcenter ви помага да автоматизирате програмирането, като прилагате собствените си стандартни методи за проверка, инструменти и програмни шаблони и гарантира, че правилните ревизии на детайлите се програмират и измерват в производствения цех.


cmm2

 

Автоматизирайте процесите на програмиране за инспекции

NX CMM Inspection Programming автоматизира процеса на програмиране за инспекция, като чете 3D геометрия на детайлите и свързаната с него информация за продукта и производството (PMI), прикрепена към CAD модела, идентифицира дефинирани характеристики и допустими отклонения и създава операциите за инспекция на детайла. В много случаи за детайли, за които имат достъпни данни за PMI в модела на NX, прилагането на тази връзка към PMI може да спести до 90% от традиционното необходимото време за програмиране.

Интегрирайте програмирането за инспекция и изпълнението на инспекциите

Софтуерът за програмиране NX CMM Inspection Programming създава изхода, който може да се прочете от софтуера, който задвижва вашите измервателни машини. Можете лесно да изведете машинните инструкции, използвайки стандартния за индустрията формат DMIS или програмния език за конкретен CMM. Преди да изпратите програми до цеха, вие можете да симулирате програмата, да идентифицирате неточности или проблеми с движението и да използвате избягване на сблъсъци, за да премахнете автоматично проблемите, преди да изпратите програми на вашите машини.

cmm3

• Намалете драстично времето за програмиране (до 80 процента намаление)
• Създавайте програми за измерване офлайн, без да използвате физическа машина
• Създавайте автоматично програми за измерване чрез PMI данни
• Анализирайте данните от измерване в 3D CAD среда
• Възползвайте се от стандартен индустриален DMIS изход
• Офлайн, автоматично генериране на програма за проверка
• Възможности за графичен анализ, където измерените стойности могат да бъдат сравнени с индустриалните стандарти
• Характеристиките на дизайна и допустимите отклонения автоматично се присъединяват към пътищата на програмата за инспекция чрез интегриране на 3D CAD средата

Вижте подорбно всички решения за управление на качеството на Siemens и FARO на тази връзка ...

 

 


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.