• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Off-line програмиране и симулация

Автоматизирайте производството и увеличете гъвкавостта с роботизирани операции!

Роботизирана автоматизация

Роботизираната обработка осигурява по-голяма гъвкавост, която може драстично да подобри ефективността на операциите в цеха. Използвайки модула Robotics на NX CAM, Вие можете да програмирате роботи за обработка на големи детайли и за автоматизиране на задачи за механична обработка, боядисване, поставяне на покрития, заваряване и други, обикновено изпълнявани ръчно. Това позволява разширени възможности за обработка, намалено време на цикъла и подобрено качество на детайлите.

С NX CAM Robotics можете също да програмирате роботи за извършване на операции за избор и поставяне, което ви позволява да управлявате напълно автоматизирани работни клетки в производствени линии


Повишете гъвкавостта с роботи за обработка

Програмирайте роботи, за да изпълняват прецизни механични задачи като подрязване, премахване на осенъци, шлайфане и полиране. Използвайки роботизация за автоматизиране на тези задачи, можете да подобрите точността, да намалите разходите и да увеличите гъвкавостта.

Програмирайте роботи за операции „Избери и постави“

Допълнително автоматизирайте производствената си операция, като използвате роботи за изпълнение на задачи за избор и поставяне, включително поддръжка на машини и зареждане на инструменти. Това позволява продължителна автоматична обработка, която може да увеличи вашия производствен капацитет.Използвайте роботи за автоматизиране на цялостни производствени работни клетки

Можете да повишите производителността си, като използвате автоматизирани работни клетки в цеха. Използвайте разширените възможности на най-новата роботика и CNC технологии, за да автоматизирате операциите си. С NX можете да програмирате напълно автоматизирани работни клетки за извършване на роботизирана обработка на машини, зареждане на инструменти и обработка с ЦПУ с помощта на един единствен софтуерен продукт.

Програмирайте бързо и лесно роботи от всеки производител

Siemens NX CAM Robotics програмира директно всички широко разпространени роботи от световни производители като  Kuka (KRL), ABB (Rapid), Fanuc (RJ TPE) and Siemens.

Наред с това, новият NX CAM Postconfigurator ви позволява да програмирате и
не настровате процеса на управление според други изисквания, фирмени стандарти и предпочитания.

Заредето този PDF за да се запознаето подробно с възможностите на NX CAM Robotics ...


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал", етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

Повече от 25 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.