• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

OnRobot

OnRobot - асемблиране и монтаж

OnrobotАсемблиране

Поставяне, монтиране, позициониране, завинтване, затягане

Когато автоматизирате монтажните операции с едно или повече приложения за съвместни роботи, вие увеличавате скоростта и качеството на производството, като същевременно намалявате разходите си. Той може да работи безопасно до вашите служители и да поеме повтарящи се задачи, за да освободи персонала ви за повече работа с добавена стойност.

Работейки дори с малки и неправилни предмети, нашите решения могат да ви помогнат да оптимизирате процеси като завинтване, монтиране, позициониране и други. Универсалността е забележителна и с лесно преразпределение нашите решения осигуряват огромна стойност за бизнеса с висок микс / малък обем производство.

  • Гъвкав електрически вакуумен грипер с неограничена персонализация отговаря на всички ваши нужди за приложения
  • Малък, лек грипер - идеален за тесни пространства, но с много мощност за предмети до 15 кг  
  • Не е необходимо външно подаване на въздух за намалени разходи за поддръжка и по-бързо внедряване

Електрическият компактен вакуумен грипер VGC10 има неограничени възможности за персонализиране. Той има променливи опции за вендузи също за почти всякакви нужди от приложение. По-малък от VG10, VGC10 може да се побере в тесни пространства, за да разшири възможностите ви за автоматизация. И при половината от теглото на VG10, но със същия полезен товар, VGC10 може да вдига малки, нестандартно оформени и тежки предмети дори с по-малко рамо на робота. VGC10 разполага с два независимо контролирани въздушни канала, които му позволяват да действа като двоен захват с вдигане и освобождаване в същото действие, допълнително увеличавайки ефективността и намалявайки времето на цикъла. Без необходимост от компресор или подаване на въздух, този компактен електрически грипер е лесен за преместване, а простото програмиране го прави бързо и лесно за повторно разполагане за по-голяма гъвкавост на производството.

Вижте всички инструменти за поставяне, монтиране, позициониране, завинтване, затягане тук: https://onrobot.com/en/applications/assembly  

Вижте подробно продуктовата листа на OnRobot тук: https://onrobot.com/en/products 

 


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.