• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

OnRobot

OnRobot - пренасяне, сортиране, опаковане, палетизиране

OnrobotПрехвърляне, сортиране, опаковане, палетизиране

Логично е да автоматизирате процесите на обработка на материалите, ако искате да намалите физически напрегнатата работа или да увеличите производителността, без да се налага да се притеснявате за повтарящ се недостиг на работна ръка.

В приложенията за обработка на материалите артикулите се преместват от една позиция в друга - често наричани приложения „Избери и постави". В зависимост от вашите нужди роботът може да работи до вашите служители, да прехвърля или сортира предмети, или може да извършва опаковане, палетизиране или други процеси. Независимо дали се изисква чувствителност, гъвкавост или здравина, ще получавате прецизно боравене час след час.

Мекият захват OnRobot е в състояние да избере широк спектър от неправилни форми и деликатни предмети, което го прави идеален за приложения за избор и поставяне в производството на храни и напитки, както и за производство или опаковане. Гриперът се предлага с три взаимозаменяеми силиконови чаши. От яйца до плодове, бутилки или консерви, автоматизирането на храни и напитки току-що стана по-лесно. Както всички грипери на OnRobot, Soft Gripper предлага безпроблемна интеграция с избрания от вас робот. Мекият грипер работи без външен приток на въздух, без допълнителни разходи или сложност и без прах или шум, генерирани от традиционните вакуумни грипери. 

  • Изследвайте нови възможности за автоматизация на храни и напитки, козметика и фармацевтични продукти със сертифициран мек грипер от хранителен клас
  • Лесно се справяйте с широк спектър от неправилни форми и деликатни предмети с гъвкав силиконов грипер
  • Безопасно боравете с крехки и деликатни предмети за по-високо качество на производството и намаляване на отпадъците
  • Липсата на външен въздух не генерира прах, шум, сложност и допълнителни разходи

Вижте всички грипери за пренасяне, сортиране, опаковане и палетизиране тук: https://onrobot.com/en/applications/material-handling

Вижте подробно продуктовата листа на OnRobot тук: https://onrobot.com/en/products

 

Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал", етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

Повече от 25 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.